Windows 10 vs Windows 7

luckarry

Hectopat
Daha fazla  
Bir oyuncuyum ve yayın yapıyorum. Bilgisayarımda hangi işletim sistemini kullanacağıma karar veremedim. Şu an Windows 10 kullanıyorum, sistemim orijinal fakat memnun değilim gibi hissediyorum. Video çekiyor ve renderliyorum yani en ufak fps fazlası bana vakit ve ekstra performans sağlıyor.
Sistemim: FX-8350, R9 290X, M5A97 R2.0, 8 GB 1600 Mhz Ram.

Ben de daha performanslı olduğunu düşünüyorum ama oyunlarda öyle değil gibi, çünkü normal şartlarda lolde 200ün altına düşmüyordu fps değerleri yayın yaparken bu 160a kadar gerileyebiliyor ama windows 10'da 100 ü görebiliyorum. Ani donmalar da yaşıyorum, son güncellemeden sonra bilgisayar zaten biraz daha kötüleşti. Temiz kurulum yaptım baştan ama sonuç aynı.

Anakartım bir problem yaratıyor olabilir mi

@Ali Güngör, @Recep Baltaş yardıma ihtiyacım var lütfen.

Güncelleme: Windows 7 kurdum benchmarkları 10'dan daha yüksek şu an için bilgisayarım da League of Legendsta normal FPS değerlerim maksimum 600'ü görürken şu an 700'ü görüyor. Bu savaş halinde 20-30 fps kadar fark ediyor. 10'da kullandığım versiyon 10586 idi. Eğer redstoneda bunu düzeltirlerse 10'a geri dönebilirim. Ayrıca gereksiz olarak nitelendirdiğim HDD kullanımı ve RAM problemim de çözüldü. Sadece bu sayfa açıkken normalde 3 GB'a kadar RAM harcıyordu, şu an burası dahil youtube, twitter, facebook, hotmail ve superonline siteleri açık 3.3 GB.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı