Windows 10 VS Windows 7

Heracleo

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta da olduğu gibi oyunlarda hangisinde daha iyi performans alabilirim? Şu anda Windows 7 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim benim bilgisayarım orta düzeyden yüksek biraz. W7 kurunca PC patates oluyor gerçekten. W10 kadar performanslı işletim sistemi yok. 7 saniyede açılan W10, W7 kurunca 20 saniyede zor açılıyor.

Eğer bilgisayarınız çok eski bir donanıma sahipse, Windows 7 daha uygun olacaktır. Güçlü bir sisteme sahipseniz Windows 10 kurabilirsiniz.

Hızlı ancak stabil olmayan bir işletim sistemi istiyorsan Windows 10, stabil ancak yavaş çalışan bir sistem istiyorsan Windows 7. Benim düşüncem bu şekilde.

Hızlı ancak stabil olmayan bir işletim sistemi istiyorsan Windows 10, stabil ancak yavaş çalışan bir sistem istiyorsan Windows 7. Benim düşüncem bu şekilde.

Stabilden kastınız nedir?

Hızlı ancak stabil olmayan bir işletim sistemi istiyorsan Windows 10 , Stabil ancak yavaş çalışan bir sistem istiyorsan Windows 7. Benim düşüncem bu şekilde.

Aslında Windows 7 o kadar stabil değil fakat Windows 10'un zorunlu güncellemeleri kanser ediyor.

Stabilden kastınız nedir?
1709 Sürümünü yükleyince anlayabiliyorsunuz, stabillikten kastımı (sağ tık donmaları, pil ikonuna tıklayınca donmalar, gereksiz CPU kullanan birçok uygulama, durduk yere %100'e çıkan CPU'lar, HDD kullananlar için %100 disk kullanımı ve birçok şey daha...)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı