1709 Sürümünü yükleyince anlayabiliyorsunuz, stabillikten kastımı (sağ tık donmaları, pil ikonuna tıklayınca donmalar, gereksiz CPU kullanan birçok uygulama, durduk yere %100'e çıkan CPU'lar, HDD kullananlar için %100 disk kullanımı ve birçok şey daha...)
Sağlıklı bir PC'de %100'e çıkan CPU ve disk kullanımı kolay kolay olmaz.
Yazdığım sorunlar için çözüm olarak güncelleme bekleyin denmiş ben de hangi işletim sistemini kullanması gerektiğini soran bu arkadaşa güncelleme gelene kadar Windows 7 kullanması gerektiğini söylüyorum. Bu arada sağlıklı bir PC'den kastınız nedir? Bilgisayarıma 2 gün önce format attım 1709'a Steam, Blizzard ve Chrome yüklü ve her driver kendi internet sitesinden indirilip kuruldu, Monster Abra A7 v7.3.2 var ben bu sorunları böyle bir PC de yaşıyorum (çok kötü bir PC olmadığını düşünüyorum).Söylediğiniz şeyler genel olarak bir sorun ve çözülebiliyor. Bahsettiğiniz sorun bu mu?
Intel + NVIDIA Laptoplarda Anlık Takılma Sorunu
Sağlıklı bir PC'de %100'e çıkan CPU ve disk kullanımı kolay kolay olmaz.
HDD kullanımında haklısınız fakat CPU kullanımı gereksiz yere %100'e ulaşabiliyor. Son güncelleme ile aynı sorunu her gün 2-3 defa yaşıyorum maalesef.
Sistem Boşta Yüksek İşlemci Kullanımı
Boşta %100 CPU Kullanımı
Yazdığım sorunlar için çözüm olarak güncelleme bekleyin denmiş ben de hangi işletim sistemini kullanması gerektiğini soran bu arkadaşa güncelleme gelene kadar Windows 7 kullanması gerektiğini söylüyorum. Bu arada sağlıklı bir PC'den kastınız nedir? Bilgisayarıma 2 gün önce format attım 1709'a Steam, Blizzard ve Chrome yüklü ve her driver kendi internet sitesinden indirilip kuruldu, Monster Abra A7 v7.3.2 var ben bu sorunları böyle bir PC'de yaşıyorum (çok kötü bir PC olmadığını düşünüyorum).
WMI Provider Host Nedir?
Denediniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.