Windows 10 vs Windows 7

333542

Kilopat
Bende Windows 10 var ama dosyaları toplu seçim yaparken donarak yapıyor 120 GB SSD içine kurulu ben biraz oyun oynayan biriyim sizce Win7 geçsem mantıklı olur mu sistemim.
10GB RAM.
GT730.
FX8350.

Win 7 geçmeniz mantıksız olur orada da daha yüksek performans alacağınızı garanti edemeyiz. Win 10 için yeterli RAM'iniz ve SSD'niz var. SSD marka modeli nedir acaba?
Son olarak Windows 8'i de düşünebilirsiniz.
Windows 10'a geçmenizi tavsiye ederim.
Arkadaş Win 10 kullanıyor zaten. Burnunuzla mı okudunuz acaba?

Bilemiyorum ki toplu seçme sırasında seçme yerinde donma gibi bir durum oluyor neden sizce ama sistem hiç donmuyor sadece dosyaları topluca seçerken donuyor.
Windows bir de son sürüm bir de.

Bilemiyorum ki toplu seçme sırasında seçme yerinde donma gibi bir durum oluyor neden sizce ama sistem hiç donmuyor sadece dosyaları topluca seçerken donuyor.
Windows bir de son sürüm bir de.
Çok büyük bir dosya seçiyorsanız olabilitesi olan bir şey aslında. Ben de birkaç kez rastladım. Mesela oyun dosyalarını seçerken 4500 tane toplamda 90 GB dosya seçmiştim o zaman 3-4 saniye yanıt vermedi.

Windows 10 der susarım.

Her zaman güncel sürüm kullanmaya mahkum edildiğimiz için eninde sonunda en güncelini kullanıyorsun Windows 7 çıktığında asla kullanmam dedim mecbur oyunlarda sıkıntı çıkınca Windows 7'ye geçtim, Windows 8 hiç kullanmadım Windows 7'yi işlemci desteği yüzünden mecbur bırakmak zorunda kalıp Windows 10'a geçtim, şu an Windows XP desteklese tüm bileşenleri ıvırı zıvırı eminin %50-60 XP kullanır, XP ayrı bir güzeldi beee :D.

Win 7 geçmeniz mantıksız olur orada da daha yüksek performans alacağınızı garanti edemeyiz. Win 10 için yeterli RAM'iniz ve SSD'niz var. SSD marka modeli nedir acaba?

Kibarca söyleyebilirdiniz. Yine de Windows 10'u tavsiye etmişim zaten.

Bu tavırla bir yere gelemezsiniz.👍

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı