Windows 10 vs Windows 8.1

Akif Erdem

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Sizce Windows 8.1 mi daha iyi yoksa Windows 10 mu? Benim kullandığım sürüm 8.1 ama 10'a geçmeyi düşünüyorum ama sizce hangisi daha performanslı? Önemli olan genel kullanım ve oyun performansı benim sistemime hangisi daha yararlı olur ve hızlı çalışır? Şimdiden teşekkürler cevaplar için. Sistemim;

i5 3230M 2.6 GHz.
8 GB 1600 MHz DDR 3 RAM.
Ekran kartı NVIDIA GT635m 2 GB.
500GB HDD.

Merhaba. Sizce Windows 8.1 mi daha iyi yoksa Windows 10 mu? Benim kullandığım sürüm 8.1 ama 10'a geçmeyi düşünüyorum ama sizce hangisi daha performanslı? Önemli olan genel kullanım ve oyun performansı benim sistemime hangisi daha yararlı olur ve hızlı çalışır? Şimdiden teşekkürler cevaplar için. Sistemim;

i5 3230M 2.6 GHz.
8 GB 1600 MHz DDR 3 RAM.
500GB HDD.

Windows 8.1 HDD sistemde daha hızlı çalışır fakat oyun desteği açısından Windows 10 öneririm.

i5 3230M 2.6 GHz.
8 GB 1600 MHz DDR 3 RAM.
500GB HDD.
Windows 11 de bile bu sistemle son performansı alırsın.

8.1 daha performanslı. Fakat sisteminiz Windows 10'a rahatlıkla yeter. Mümkün ise güncel olan daha iyidir fakat performans delisi olacağım diyorsanız Windows 8.1 kurabilirsiniz.
Windows 11'de bile bu sistemle son performansı alırsın.
SSD olsa dediğiniz geçerli olurdu. Sadece HDD nedeniyle biraz yavaşlık olur ama fazla da sorun olacağını sanmam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı