O Onur Hançer Hectopat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2014 #1 Watch Dogs oyununu açarken hep bu hata ile karşılaşıyorum. Ne yapmam lazım. 64 bit Windows 10 kullanıyorum ?
Watch Dogs oyununu açarken hep bu hata ile karşılaşıyorum. Ne yapmam lazım. 64 bit Windows 10 kullanıyorum ?
Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 6 Kasım 2014 #2 Windows 10, şuanda deneme sürümünde bir işletim sistemi. Sadece kurumsal müşterileri için tanıtımı yapıldı. Watch Dogs, şuanda bu işletim sistemine destek vermiyor. Henüz çıkışını yapmamış bir işletim sisteminde bu tarz problemler yaşamanız normal. Artı 0 Eksi
Windows 10, şuanda deneme sürümünde bir işletim sistemi. Sadece kurumsal müşterileri için tanıtımı yapıldı. Watch Dogs, şuanda bu işletim sistemine destek vermiyor. Henüz çıkışını yapmamış bir işletim sisteminde bu tarz problemler yaşamanız normal.
KS KS O Onur Hançer Hectopat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2014 #3 Windows 8 kullanırken de aynı idi. Başka bir sorun var bence. Artı 0 Eksi
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2014 #4 Oyun orijinal mi? Artı 0 Eksi