S scaniq Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 36 1 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar bilgisayarım internette gezinirken mavi ekran hatası verdi, 2 saattir bekliyorum hâlâ %0 tamamlandı diyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2020
Arkadaşlar bilgisayarım internette gezinirken mavi ekran hatası verdi, 2 saattir bekliyorum hâlâ %0 tamamlandı diyor. Ne yapmam lazım?
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.459 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 2 Ekim 2020 #11 scaniq dedi: Sorunu çözdüm ama yine de cevaplayayım. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran sorununuz çözüldü mü? Nasıl çözdünüz? Artı 0 Eksi
scaniq dedi: Sorunu çözdüm ama yine de cevaplayayım. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran sorununuz çözüldü mü? Nasıl çözdünüz?
Kara bey Zeptopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #12 scaniq dedi: Teşekkürler hallettim Sorunu çözdüm ama yine de cevaplayayım. Bilgisayar 2 aylık ve daha önce 1 kere olduğunu hatırlıyorum onda 5 dakikada tamamlanmıştı. O dosyaları paylaşacaktım fakat o dizini bulamadım. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz acaba? Artı 0 Eksi
scaniq dedi: Teşekkürler hallettim Sorunu çözdüm ama yine de cevaplayayım. Bilgisayar 2 aylık ve daha önce 1 kere olduğunu hatırlıyorum onda 5 dakikada tamamlanmıştı. O dosyaları paylaşacaktım fakat o dizini bulamadım. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz acaba?