Çözüldü Windows 10 Wi-Fi simgesi kayboldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gravax06

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Selam, az önce bir tane programla Windows 10'da ki gereksiz hizmetleri kapadım ve yeniden başlattıktan sonra Wi-Fi simgesinin kaybolduğunu gördüm. Ardından sorun gidere tıkladım, internete bağlandı ama hala Wi-Fi simgesi yok. Görev çubuğundan açmaya çalıştığımda ağ seçeneği gri bir renkte devre dışı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O uygulama neydi? IObit mi yoksa uygulama üreticisi?

Onu tekrar açmak için de arama çubuğuna Hizmetler yazın ve oradan Wi-Fi ile ilgili hizmetler aktif olmayanların üzerine sağ tık ile tıkla ve aktifleştir.

Onu tekrar açmak için de arama çubuğuna Hizmetler yazın ve oradan Wi-Fi ile ilgili hizmetler aktif olmayanların üzerine sağ tık ile tıkla ve aktifleştir.

Çözüm

Az önce çözdüm, hizmetlerden olay günlüğünü kapatmış IObit, geri açınca düzeldi sağolun beyler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı