F furkan669 Yoctopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #1 Merhaba. Windows 10 kurdum ve Wi-Fi sürücüsünün kurulmadığını fark ettim. Nasıl kuracağıma yardım edebilir misiniz?
Merhaba. Windows 10 kurdum ve Wi-Fi sürücüsünün kurulmadığını fark ettim. Nasıl kuracağıma yardım edebilir misiniz?
Çözüm KojiroHyuga04 25 Temmuz 2021 Kopyalasaydın bari, daha kolay olurdu. Neyse. Microsoft Update Catalog Microsoft Update Catalog Cihaz Intel System olarak geçiyor. 10.1.1.44 sürümünü indir. Microsoft Update Catalog En üsttekini indir. Microsoft Update Catalog En üstteki 2020 sürümünü indir.
Kopyalasaydın bari, daha kolay olurdu. Neyse. Microsoft Update Catalog Microsoft Update Catalog Cihaz Intel System olarak geçiyor. 10.1.1.44 sürümünü indir. Microsoft Update Catalog En üsttekini indir. Microsoft Update Catalog En üstteki 2020 sürümünü indir.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.881 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 25 Temmuz 2021 #11 İndirdikten sonra 7-Zip ile .cab uzantısından ayıklayın dosyaları. Temiz bir klasöre ayıklanmış olacak işlem sonunda. Kur Bilgileri olarak tanımlanmış .inf uzantılı dosyalara sağ tık yapıp Yükle demeniz yeter. Artı 0 Eksi
İndirdikten sonra 7-Zip ile .cab uzantısından ayıklayın dosyaları. Temiz bir klasöre ayıklanmış olacak işlem sonunda. Kur Bilgileri olarak tanımlanmış .inf uzantılı dosyalara sağ tık yapıp Yükle demeniz yeter.
KS KS F furkan669 Yoctopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #12 KojiroHyuga04 dedi: İndirdikten sonra 7-ZIP ile .cab uzantısından ayıklayın dosyaları. Temiz bir klasöre ayıklanmış olacak işlem sonunda. Kur bilgileri olarak tanımlanmış .inf uzantılı dosyalara sağ tık yapıp yükle demeniz yeter. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sorunum düzeldi. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: İndirdikten sonra 7-ZIP ile .cab uzantısından ayıklayın dosyaları. Temiz bir klasöre ayıklanmış olacak işlem sonunda. Kur bilgileri olarak tanımlanmış .inf uzantılı dosyalara sağ tık yapıp yükle demeniz yeter. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sorunum düzeldi.