Sadece bluetooth ve wi-fi sürücüsünü mü ?Sitesinden sürücüleri indir elle kur.
Algılamadıysa diğerlerini de indir tabii. Ekran kartı vs.Sadece bluetooth ve wi-fi sürücüsünü mü ?
Ekran kartı güncel algılıyor çok şükür.Algılamadıysa diğerlerini de indir tabii. Ekran kartı vs.
İşaretlediklerimi değil de bir öncekileri yüklemeyi dene. Ben sana yükle diye en son sürümleri işaretledim ama olmuyorsa aynı şeylerin önceki versiyonlarını yükle. Windows 11 yapmak zorunda değilsindir diye düşünüyorum ama sistem özelliklerin iyi ve yeni ise 11'e dönmen gerekebilir.Hocam galiba günlük yazma sınırı var o yüzden cevap veremedim kusura bakmayın.
"The driver is not supported on this OS version" hatası alıyorum güncellemeye çalışırken.
BIOS resetleme işe yarar mı? Yoksa Windows 11 yapmak zorunda mıyım?
Hp Victus 16-S0050NTKonuyu acarkenki gonderdigin resimde bulunan unlemli aygitlarin hepsinin donanim kimliklerini buraya gonder, ihtiyacin olan suruculerin linkini gondereyim tek bir seferde. Ayrica laptopunun tam modelini de yaz.
Donanim kimligi gondermek icin unlemli aygitin birine sag tikla ve "Ozellikler > Ayrintilar" kismina gelerek listeden "Donanim kimlikleri"ni sec ve listelenen tum kimlikleri kopyalayip buraya gonder text olarak. Her unlemli aygitin kimliklerini ayri ayri gonder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.