Windows 10 WiFi Simgesinin Kaybolması

seeliimmm

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda bu sorun olduğunda hiç uğraşmadan direkt temiz kurulum yaptım ancak birkaç yeniden başlatmadan sonra yine aynı sorun yüz gösterdi. Bilgisayarım WiFi'ye bağlı ancak WiFi simgesini göremiyorum. Ayarlar açmaya çalıştığımda ise diğer özelliklerden farklı olarak WiFi özelliğinin üstü silik durumda olduğunu görüyorum. Şu an için bir sıkıntım yok ancak yarın bir gün başka bir WiFi'ye bağlanmaya çalıştığımda bana sıkıntı yaratıcak bir durum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Adsız.png

Arkadaşlar sıkıntım Windows Olay Günlükleri nin kapalı olmasından kaynaklanıyormuş biraz araştırınca bu çözüme ulaştım aynı sorunu yaşıyan arkadaşlar için;
Başlat>Çalıştır'ı açıp msconfig yazıp tamam diyorsunuz. Karşınıza gelen sekmelerden hizmetlere tıklıyorusunuz. Windows Olay Günlükleri nin yanında tik yoksa tik koyup tamam diyerek bilgisayarınızı yeniden başlatıyorsunuz ve sorununuz çözülüyor :)

Dostum sana yardımcı olabilirim aynısı bana oldu,
bir dk hatırlayıp geri dönüş sağlıycam
çalıştıra gir dostum oraya msconfig yaz sonrasında
buraya gir sonrasını tümünü etkinleştire bas pc yeniden başlat

Dosya Ekleri

• Screenshot_13.png
    Screenshot_13.png
    19,7 KB · Görüntüleme: 37
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı