Windows 10, Windows 7’yi Geride Bıraktı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Windows 10, uzun bir süreden sonra en çok kullanılan işletim sistemi olmayı başardı. Microsoft’un en başarılı işletim sistemi olarak bilinen Windows 7, 2009’da piyasaya çıkmış olmasına rağmen hala çok sayıda kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Sürücü desteğinin kesilmesi bile Windows 7 kullanıcılarını yeni sürümlere geçirmekte başarılı olamamıştı. Ancak bir istatistik şirketinin verdiği bilgiye göre, geçtiğimiz Aralık […]

Devamı: Windows 10, Windows 7’yi Geride Bıraktı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Windows 10, uzun bir süreden sonra en çok kullanılan işletim sistemi olmayı başardı. Microsoft’un en başarılı işletim sistemi olarak bilinen Windows 7, 2009’da piyasaya çıkmış olmasına rağmen hala çok sayıda kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Sürücü desteğinin kesilmesi bile Windows 7 kullanıcılarını yeni sürümlere geçirmekte başarılı olamamıştı. Ancak bir istatistik şirketinin verdiği bilgiye göre, geçtiğimiz Aralık […]

Devamı: Windows 10, Windows 7’yi Geride Bıraktı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Hayır bu geçtiğimiz aralık ayında olmadı. İlk olarak 2018 ocak ayında geçti. Sürekli artış göstererek bu verilere ulaştı.

Kaynak: StatCounter Global Stats - Browser, OS, Search Engine including Mobile Usage Share
Veri linki: Desktop Windows Version Market Share Worldwide | StatCounter Global Stats

Dosya Ekleri

• StatCounter-windows_version-ww-monthly-201601-201901.png
    StatCounter-windows_version-ww-monthly-201601-201901.png
    34,8 KB · Görüntüleme: 57
Bıraktı değil mecburen bıraktırıldı.
7. Nesil işlemciler dahil üzerine 7’yüklenmiyor. 8.1 yükleniyor fakat stabil değil. Bu mecburiyet yüzünden insanlar Windows 10 yüklüyor.
Adamın biraz eski sistemi var Windows 7 kullanıyor ve sistem yetmediği için yeni bir kasa topluyor falan sonra bir bakıyor Windows 7 yüklenmiyor. Sonra neyse diyor 10 yükleyelim hem güncel bir işletim sistemi diyor fakat ne görsün her taraftan hatalar var, stabilite sorunlar var, FPS düşüşleri v.s
Şu forumda bir kişi bile şu sistemi savunmasın. Kendi bilgisayarında sorun yaşamamış olması sistemin sorunsuz olduğu anlamına gelmez. SSD’li 8. Nesil İntel işlemcili sistemin içine etti son 18XX güncellemeleri.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı