Windows 10 Windows Güvenliği yok

Can Salmac

Hectopat
Daha fazla  
Görseldeki gibi bir durum var. Aç dediğim zaman boş bir sayfa çıkıyor. Windef dosyasını da bulamadım regedit'ten ve herhangi bir virüs programım da yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    46,9 KB · Görüntüleme: 79
Vatandan aldığınız Windows yüklü bilgisayarın normalde orijinal olması gerekir, etkinleştirilmesi gerekmez. İlginç bir durum.

Vatandan aldığınız Windows yüklü bilgisayarın normalde orijinal olması gerekir, etkinleştirilmesi gerekmez. İlginç bir durum.
sistemim toplamaydı orada ki abi yardımcı oldu muhtemelen deneme sürümü gibi birşey yükledi daha sonra aktifleştirmem gerektiği için yazı geldi ve bende aktifleştirdim youtube dan izleyip

Bir program mı kullandınız, cmd vasıtasıyla mı yaptınız? KMSpico kullanmış iseniz böyle bir şeye neden olabilir.

Bir program mı kullandınız, cmd vasıtasıyla mı yaptınız? KMSpico kullanmış iseniz böyle bir şeye neden olabilir.
yok hayır cmd yi kullandım sadece
kaspersky ile tarama yaptım ve bir kaç virüs buldu ve temizledi ama yine de işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…