Windows 10 "Windows sabit disk sorunu algıladı" sorunu

Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımı oyun indirmek için geceden açık bırakmıştım fakat uyandığımda bilgisayarda şu sorunu gördüm;

Sonra birkaç forum gezdikten sonra, HD Tune denilen bir program indirdim ve durum şöyle;

Hata gözükmüyor ama hala uyarı veriyor ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sanırım HDD'yi tarayacığıma SSD'yi taramışım bu çıktı nasıl düzeltebilirim bunu yarımcı olur musunuz ?

Reallocated Sectorler sistemin rezerve sektörleridir. Asıl sectorler görevini yerine getiremez hale geldiğinde bu sectorler devreye girer ve HDD'nin ömrünü uzatır. Bu rezerve sectorlerin bir eşik değeri vardır. Bir süre sonra biter yani. Sende 5 adet rezerve sector var ve 1 tanesi şuan kullanılıyor. Yani HDD'nde problem var. Error Scan yapmanı söylemiştim. Yapmamışsın. Yap. Kullanılması gereken ama kullanılmayan rezerve sectorler olabilir. Ayrıca bu rezerve sectorlerin fazla dayanmayacağını da unutma. Eğer HDD'nin garantisi varsa hemen garantiye gönder. Verilerini yedeklemeyi unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…