Rehber Windows 10 Windows Update'i silme ve geri yükleme

Bu, önerdiğim bir yöntem değil çünkü Windows Store'da uygulamaları indirmek için Windows Store'u kullanıyor. Bunu yaparsanız uygulama güncellemeleri (Spotify vb.) Yapamazsınız. Güncellemeler eğer sistemde bir sorun yoksa sisteminizi yavaşlatmaması gerek. Telefon güncellemeleri gibi düşünün. Güncelleme yaptıktan sonra güncellemenin tam olarak gerçekleştirmesi için biraz beklemeniz gerekebilir (Görev Yöneticisi'nden Windows modules installer Worker'ı takip edebilirsiniz) burada Windows'un dandikliği bu modules installer worker işini bitirdikten sonra kullanıcıya bildirim yollamaması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonunda istediğim şeyi buldum artık oyunlarım ikide bir saçma güncellemeler yüzünden takılmayacak.

Merhaba, dediklerinizi yaptım. Sonra yeniden başlattım bilgisayarı fakat Spotify indirecektim Microsoft Store'den ama Microsoft Store açılmıyor.

Dosya Ekleri

• 1727032350615.png
    56,7 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba, dediklerinizi yaptım. Sonra yeniden başlattım bilgisayarı fakat Spotify indirecektim Microsoft Store'den ama Microsoft Store açılmıyor.

Microsoft Store Windows Update kullanır. O yüzden burada sıkıntı yaşamanız normal.

Microsoft Store Windows Update kullanır. O yüzden burada sıkıntı yaşamanız normal.

Hocam Windows Update kapalı olduğu sürece kullanamaz mıyım yani? Eğer öyleyse geri açıp uygulama yükleyip kapatsam uygulamaları kullanabilir miyim?

Hocam Windows Update kapalı olduğu sürece kullanamaz mıyım yani? Eğer öyleyse geri açıp uygulama yükleyip kapatsam uygulamaları kullanabilir miyim?

Kullanabilirsiniz, ama başka kapatma yöntemleri olabilir.

Bu olay benim başımada geldi wpd indirdim ama yanıt vermiyor napabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…