W wroNN Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 944 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2017 #11 THE_MILLER dedi: [Çözüm] CCE ile Windows-upt.exe & C:\eth\a.vbs Zararlı Temizliği [Video] Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Şimdi yönlendirmeleri yapıcağım. THE_MILLER dedi: [Çözüm] CCE ile Windows-upt.exe & C:\eth\a.vbs Zararlı Temizliği [Video] Genişletmek için tıkla... İlk adımda ki windows.upt.exe bende gözükmüyor. Ne yapmam lazım ?
THE_MILLER dedi: [Çözüm] CCE ile Windows-upt.exe & C:\eth\a.vbs Zararlı Temizliği [Video] Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Şimdi yönlendirmeleri yapıcağım. THE_MILLER dedi: [Çözüm] CCE ile Windows-upt.exe & C:\eth\a.vbs Zararlı Temizliği [Video] Genişletmek için tıkla... İlk adımda ki windows.upt.exe bende gözükmüyor. Ne yapmam lazım ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 25 Ocak 2017 #12 Durdurdu hatasında tamam deyip kapattığınız için gözükmez. Diğer adımlardakine devam edin.
Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2017 #13 Winrar yoluyla C:/eth klasörünü bulun ve silin. Bu işlemleri Winrar üzerinden yapıcaksınız.
W wroNN Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 944 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2017 #14 Beratttss dedi: Winrar yoluyla C:/eth klasörünü bulun ve silin. Bu işlemleri Winrar üzerinden yapıcaksınız. Genişletmek için tıkla... Dosyayı buldum fakat silemiyorum. Sanırım arka planda açık olduğu için.
Beratttss dedi: Winrar yoluyla C:/eth klasörünü bulun ve silin. Bu işlemleri Winrar üzerinden yapıcaksınız. Genişletmek için tıkla... Dosyayı buldum fakat silemiyorum. Sanırım arka planda açık olduğu için.
Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2017 #15 Görev yöneticisinden Windows-upt denilen virüsü kapat. Tekrar açılmadan silmeye dene.
W wroNN Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 944 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2017 #16 Beratttss dedi: Görev yöneticisinden Windows-upt denilen virüsü kapat. Tekrar açılmadan silmeye dene. Genişletmek için tıkla... Msconfig' den Windows update tekrar aktif edip silmeyi deneyince oldu. Sildikten sonra yeniden başlattım bilgisayarımı. Deminki problem düzeldi şimdi de bu problem başladı.
Beratttss dedi: Görev yöneticisinden Windows-upt denilen virüsü kapat. Tekrar açılmadan silmeye dene. Genişletmek için tıkla... Msconfig' den Windows update tekrar aktif edip silmeyi deneyince oldu. Sildikten sonra yeniden başlattım bilgisayarımı. Deminki problem düzeldi şimdi de bu problem başladı.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 26 Ocak 2017 #17 Lütfen videoyu dikkatlice izleyin. Resimdeki hatanın da nasıl giderileceği açık.
W wroNN Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 944 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2017 #18 THE_MILLER dedi: Lütfen videoyu dikkatlice izleyin. Resimdeki hatanın da nasıl giderileceği açık. Genişletmek için tıkla... Özel olarak nasıl mesaj atabilir size ? Eğer sıkıntı yoksa elbet.
THE_MILLER dedi: Lütfen videoyu dikkatlice izleyin. Resimdeki hatanın da nasıl giderileceği açık. Genişletmek için tıkla... Özel olarak nasıl mesaj atabilir size ? Eğer sıkıntı yoksa elbet.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 26 Ocak 2017 #19 Özel mesaj yok. Yapamadı iseniz belirtin. TeamViewer kurun ID ve PASS'ı paylaşın. Uzaktan bağlanayım.
Özel mesaj yok. Yapamadı iseniz belirtin. TeamViewer kurun ID ve PASS'ı paylaşın. Uzaktan bağlanayım.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 26 Ocak 2017 #20 Herşey sosyalde açıkça belirtilmiş üşenmeyip arayın.