Windows 10 Xbox One S Controller Çalışmama Sorunu

ahmetbas43

Decapat
Merhaba, Xbox One S Controller sahibiyim. Windows 8 yüklü dizüstü bilgisayarımda kablolu olarak sorunsuz kullanıyorum. Windows 10 yüklü bilgisayarımda bir türlü kullanamadım. Kabloyla bağladığım zaman bilgisayar tanımıyor, 3-5 tane kablo denedim. Aygıt yöneticisinde de göremiyorum. Normalde taktığım zaman sürücüleri yüklemesi gerekiyor sanırım ama hiçbir şey olmuyor. Xbox Araçları uygulaması da görmüyor ne yaptıysam çözemedim, yardımcı olur musunuz?

Windows güncel.

Benim de one s controllerim var Wimdows 10 laptop a kablo ile sorunsuz bağlayabiliyorum ancak bluetooth görmüyor ne yapmam lazım ?
Başka laptop ile de denedim o da görmedi kol yeni sayılır ancak xbox kablosuz görüyor
acaba ayrı bir bluetooth adaptör mü almalıyım ?
Merhaba, Xbox One S Controller sahibiyim. Windows 8 yüklü dizüstü bilgisayarımda kablolu olarak sorunsuz kullanıyorum. Windows 10 yüklü bilgisayarımda bir türlü kullanamadım. Kabloyla bağladığım zaman bilgisayar tanımıyor, 3-5 tane kablo denedim. Aygıt yöneticisinde de göremiyorum. Normalde taktığım zaman sürücüleri yüklemesi gerekiyor sanırım ama hiçbir şey olmuyor. Xbox Araçları uygulaması da görmüyor ne yaptıysam çözemedim, yardımcı olur musunuz?

Windows güncel.
Microsoft Mağazasına girip Xbox Donatıları uygulamasını indirip kablo ile bağlamayı dener misin
bir de kol sürümün yazarsan güzel olur o uygulamada yazıyor ayrıca güncelleme de yapılıyor kol a

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı