Windows 10 Xiaomi Redmi Note 8 görmüyor

Arkadaşlar bilgisayara Xiaomi Redmi Note 8 telefonundan bir şey atacağım fakat telefonu bilgisayara bağladığımda hiçbir şey olmuyor sadece telelonu şarj ediyor, Driver'ları da kurdum hala bir şey olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayara Xiaomi Redmi Note 8 telefonundan bir şey atacağım fakat telefonu bilgisayara bağladığımda hiçbir şey olmuyor sadece telelonu şarj ediyor, Driver'ları da kurdum hala bir şey olmuyor.
Bağladıktan sonra telefonunuzda şifre var ise açın. Bazı telefonlarda ne yapılsın diye sorar dosya aktarmayı seçin gözükecektir. Tekrar gözükmez ise dosya gezginini kapatın ve tekrar açın.

Şu an kullandığın USB kablosunda bilgisayara takınca telefonunda bildirim alanında bir şey çıkıyor mu sadece sarj et dosya aktarımı gibi eğer çıkıyorsa dosya aktarımına bas eğer çıkmıyorsa USB kablosunu değiştirip öyle dene bazı USB kabloları dosya aktarımı yapmıyor.

Bazı kablolar sadece şarj etmek içindir. USB kablo alabilirsin .(Ben öyle biliyorum yine de biraz bak)

Hocam kendi kutusundan çıkanı kullanıyorum ve daha önce böyle bir sorun yoktu.

Bağladıktan sonra telefonunuzda şifre var ise açın. Bazı telefonlarda ne yapılsın diye sorar dosya aktarmayı seçin gözükecektir. Tekrar gözükmez ise dosya gezginini kapatın ve tekrar açın.

Hocam şifreyi açıyorum fakat bana soru sormuyor cihaz.

USB hata ayıklama diye bir mod vardı eskiden sanırım onu açmak gerekiyor olabilir. Bir de USB Driver'leri yüklü mü, Driver Booster vs aracılığıyla kontrol edebilirsiniz.

Tamam hocam bakayım ona.

Şu an kullandığın USB kablosunda bilgisayara takınca telefonunda bildirim alanında bir şey çıkıyor mu sadece sarj et dosya aktarımı gibi eğer çıkıyorsa dosya aktarımına bas eğer çıkmıyorsa USB kablosunu değiştirip öyle dene bazı USB kabloları dosya aktarımı yapmıyor.

Bildirim alanında bir şey çıkmıyor hocam USB kablosunu değiştirip deneyeceğim hocam.

USB hata ayıklama diye bir mod vardı eskiden sanırım onu açmak gerekiyor olabilir. Bir de USB Driver'leri yüklü mü, Driver Booster vs aracılığıyla kontrol edebilirsiniz.

Driver Booster programını kimse önermiyor araştırdığım kadarıyla eski ya da virüslü dosya yüklediğinden dolayı sizinde kullanmamanızı öneririm.

Tamam hocam bakayım ona.

Bildirim alanında bir şey çıkmıyor hocam USB kablosunu değiştirip deneyeceğim hocam.

Bildirim alanında bir şey çıkmıyorsa kablonda sorun vardır değiştirip denersen sorunun çözülecektir.
Bunu bilmiyordum gerçi ben Linux kullanıyorum ama eskiden Driver Booster'i kullanmıştım...

Ben de uzun zaman kullandım Driver Booster programını işe yarıyor diye sonra böyle bir şey olduğunu duyunca ihanete uğradım gibi hissettim :(

Tamam hocam bakayım ona.

Bazılarında soru sormuyor zaten onu takmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı