Windows 10 Xtreme Lite güvenli mi?

YigitXS

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba çok iyi bir bilgisayarım yok. Dün Windows 8.1 SL kurdum hızlıydı. Windows 10 Xtreme Lite deneyeyim dedim kurdum ve mükemmel bilgisayar. Windows 8.1'e göre daha hızlı oldu ama çoğu kişi güvenlik açısından önermiyor. Yapabileceğimiz bir şey yok mu çok sevmiştim aslında.

Modlanmış ISO dosyalarını önermiyoruz. Onun yerine şöyle yapabilirsiniz.

Merhaba çok iyi bir bilgisayarım yok. Dün Windows 8.1 SL kurdum hızlıydı. Windows 10 Xtreme Lite deneyeyim dedim kurdum ve mükemmel bilgisayar. Windows 8.1'e göre daha hızlı oldu ama çoğu kişi güvenlik açısından önermiyor. Yapabileceğimiz bir şey yok mu çok sevmiştim aslında.
Windows 10 yapmadığı için pek önermem. Onun yerine kendin NTLite ile modlu Windows yapabilirsiniz isterseniz. Onun dışında güvenilir olan pek bir şey yok.

Merhaba çok iyi bir bilgisayarım yok. Dün Windows 8.1 sl kurdum hızlıydı. Windows 10 Xtreme Lite deneyeyim dedim kurdum ve mükemmel bilgisayar. Windows 8.1'e göre daha hızlı oldu ama çoğu kişi güvenlik açısından önermiyor. Yapabileceğimiz bir şey yok mu çok sevmiştim aslında.

Başkaları tarafından modlanmış işletim sistemleri önermiyoruz. Onun yerine NTLite ile kendiniz performans Windows hazırlayabilirsiniz.
Bu rehber sayesinde:Rehber: NTLite ile Windows 10 Lite/Performans sistem hazırlama

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı