Windows 10 yavaş açılma sorunu

Bende de benzer sorun var, yeni konu açmak istemedim. Sistemi yeniledikten ve formattan sonra ortaya çıktı.

SSD eski biraz, Samsung Evo 850. Ama onunla alakası olduğunu sanmıyorum çünkü bazen ilk açılışta ekran siyah kalıyor açılmıyor bile pc. Power butonundan kapatıp tekrar açınca açılıyor. Format atarken bir şeyleri yanlış ya da eksik mi yaptım acaba?

HDD ile 3 dakika normal diyenler hayatında HDD kullanmamış insanlardır. 3 dakika kesinlikle normal değil. 2011 yılında aldığım laptop HDD olmasına rağmen 1 dakikadan daha kısa sürede açılıyor. Bunun yılla da bir alakası yok.
Benim sistemim zaten 9 yıllık. 2011 yılında bilgisayarı satın almıştım.
HDD ile 3 dakika normal diyenler hayatında HDD kullanmamış insanlardır. 3 dakika kesinlikle normal değil. 2011 yılında aldığım laptop HDD olmasına rağmen 1 dakikadan daha kısa sürede açılıyor. Bunun yılla da bir alakası yok.

Şimdi test ettim kendi bilgisayarımı power tuşuna baktıktan sonra toplam 28.7 saniyede açıldı . Bence donanımsal bir sorun var sizin sistemde e7400-4gb-160gb bad sectorlu hdd ile aldığım süre bu . W10 64 bit son sürüm yüklü.
Az önce bilgisayarımı kapatmıştım,açtım ve masaüstünün gelmesi bu sefer tam 4 dk sürdü. Bunun bir çözümü yok galiba. Windows 7 ye gerimi dönsem acaba?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı