Windows 10 yazılar ve iconlar bozuk

Keserimsekerim

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.
Bilgisayarı aldım alalı böyle bir sorun var fazla kullanmıyordum tekrar kullanmaya başladım ve bu sorun bilgisayardan soğuttu beni

Yazıların iconların her şeyin kenarları tırtıklı, sanki eski telefonlardaki yılan oyunu gibi.

Videolar gayet güzel bir sıkıntı yok, monitör açılırken çıkan marka logosu bile çok fazla tırtıklı.

Denediğim şeyler.

Cleartype.
Performanstan en iyi görünüme getirme.

PC özellikleri.

24b1h AOC monitör.
Ryzen 5 Pro 3400G APU sistem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba.
Bilgisayarı aldım alalı böyle bir sorun var fazla kullanmıyordum tekrar kullanmaya başladım ve bu sorun bilgisayardan soğuttu beni.

Yazıların iconların her şeyin kenarları tırtıklı, sanki eski telefonlardaki yılan oyunu gibi.

Videolar gayet güzel bir sıkıntı yok, monitör açılırken çıkan marka logosu bile çok fazla tırtıklı.

Denediğim şeyler.

Cleartype.
Performanstan en iyi görünüme getirme.

PC özellikleri.

24b1h AOC monitör.
Ryzen 5 Pro 3400G APU sistem.

Ekran görüntüsü atar mısınız?

Ekran çözünürlüğünüz 1366x768 ise herhangi bir çözümü yok. Daha iyi bir görünüm için Windows 8.1'e geçmelisiniz.

1920x1080 olduğu halde bozuksa ekran kartı sürücüsünü güncelleyin.

Bende de vardı yazılar resmen kayboluyordu eğer bahsettiğiniz şey bu ise başka driver kurarak düzelttim.

Psikolojik olmadığına eminim , çok kırılgan bir yapıya sahip ve bunu görmek için ekrana yaklaşmaya gerek bile yok . Driverler güncel , bu hali Clear type açık halı .sistemde ekran kartı yok , apu bir sistem , Vega 11 i kullaniyor . Teşekkürler

Dosya gezginine girip sağ tık özellikler diyip, gelişmiş seçeneklerden performans bölümüne tıklayıp "windows bilgisayarım için en iyi olanını seçsin" seçenğini seçip uygularmısınız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı