Bilgisayarı sıfırlayıp güncellemeleri kapatmak gerekiyor. Eğer büyük güncellemeyi yaptıysa aynı hatayı alırsın. Ha güncelleme yapmadan aldıysan sana geçmiş olsun. Çünkü daha kimse çözümünü bulamadı. Metin2 Ticket'de şaka gibi bir mesaj attı. "Lütfen bilgisayarınızı teknik servise götürerek teknik eleman eşliğinde oyunu kurunuz." Yani hiç bir yer çözümü söyleyemiyor.Arkadaşlar lütfen nasıl halledeceğiz bunu bilgisayarı sıfırladım oyunu yükledim metin2 yi yine aynı hata lütfen cevap verin..
Bilgisayarı sıfırlayıp güncellemeleri kapatmak gerekiyor. Eğer büyük güncellemeyi yaptıysa aynı hatayı alırsın. Ha güncelleme yapmadan aldıysan sana geçmiş olsun. Çünkü daha kimse çözümünü bulamadı. Metin2 Ticket'de şaka gibi bir mesaj attı. "Lütfen bilgisayarınızı teknik servise götürerek teknik eleman eşliğinde oyunu kurunuz." Yani hiç bir yer çözümü söyleyemiyor.
İlk olarak sıfırlama işlemi yapman lazım. Sıfırlamadan sonra sıfır(hiç güncelleme yapılmamış) W10 sürümün olacak. Ama güncellemeleri açık tutarsan otomatik olarak indirir ve yine aynı sorunla karşılaşırsın. Fakat buradaki amaç büyük güncellemeyi yaptırmamak. Diğer güncellemeler sorun yaratmaz.yani güncellemeleri kapatıp sıfırlayacakmıyız
yok kardeşim henüz bir çözümü bulunmadı maalesef bu sayfadaki herkes senınle aynı kadari paylaşıyor maalesef oyundan kaynaklanıyor sorun pc format atman bişey değişmez. Win10 ilk çıkan sürümü elinde varsa yükle düzelir ama sıfırlamakla sürüm deişmez oyuzden yeni güncellemeyi yqapmış olan herkese geçmiş olsun. Oyun yetkılıleri de sucu bize atıyor yanlış sürücü yada hatalı win kurulumu diyorlar bu işlere yıllarımı verdım hertürlü bilgisayara format atar bios günceller driver güncellerim. Donanım ve yazılımdan anlarım okadar çok yöntem denedım format attım kı alakası yok sorun oyunda eskı surum elınde olan paylaşırsa burdan alır yuklerız ama güncelleme yapamadıktan sonra o da saçma kalır...17 kasimda pc ye gelen guncelleme ile adi gecen hatayi bende aliyorum METIN2 sayfasi acilir acilmaz pc resetleniyor 3.4 gundur cozumde bulamadim yukarida arkadaslarin dedigi gibi pc format yada sistem geri yukleme tarzi seyler buna cozum olmadi halende cozumu bulmus degilim
SAMSUNG wiindows 10 64-bit,intel core i3-3110M cpu@2.40 6,0GB RAM,Intel HD Graphics 4000
verdigi hata KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED ( dump_wmimmc.sys)
fazla teknik terimlerden anlamiyorum pc dili fransizca format ws ile cozumlenecek biside degil oyunuda konple kaldirip yeniledim degisen bisi yok cozebilen varmi acaba en azindan videolu anlatim olabiliyor ise cok mutlu olacagim Yardimlariniz icin simdiden tesekurler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.