Windows 10 yeni güncelleme ile gelen Metin2 dump_wmimmc.sys hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar lütfen nasıl halledeceğiz bunu bilgisayarı sıfırladım oyunu yükledim metin2 yi yine aynı hata lütfen cevap verin..

Arkadaşlar lütfen nasıl halledeceğiz bunu bilgisayarı sıfırladım oyunu yükledim metin2 yi yine aynı hata lütfen cevap verin..
Bilgisayarı sıfırlayıp güncellemeleri kapatmak gerekiyor. Eğer büyük güncellemeyi yaptıysa aynı hatayı alırsın. Ha güncelleme yapmadan aldıysan sana geçmiş olsun. Çünkü daha kimse çözümünü bulamadı. Metin2 Ticket'de şaka gibi bir mesaj attı. "Lütfen bilgisayarınızı teknik servise götürerek teknik eleman eşliğinde oyunu kurunuz." Yani hiç bir yer çözümü söyleyemiyor.

Merhaba. Bi kaç yerde gördüm sistem sürümünü bir öncekine getirirsek sıkıntı kalkıyormuş. 10532 sürümüne çekince sıkıntı gidiyor yani.
yalnız benim şöyle bi sorunum var. Önceki sürümü yükle dediğimde dosya silinmiş diyor ve dönmüyor. Sistem geri yükleme yapsam da tüm yüklemelerim gidecek zira win10 kurduğumda ilk sistem güncelledim sonra herşeyi yükledim.
Sorum şu sistem geri yükleme yapmadan manuel olarak 10532 sürümüne dönemez miyim. Bu sürümün dosyalarını nerden bulabilirim? Bulunca nasıl bi yol izleyerek dönmem lazım? Bilgisayarımdaki yüklediğim programlar vs gitmesin?
@Recep Baltaş cevap verirseniz çok sevinirim.

Bilgisayarı sıfırlayıp güncellemeleri kapatmak gerekiyor. Eğer büyük güncellemeyi yaptıysa aynı hatayı alırsın. Ha güncelleme yapmadan aldıysan sana geçmiş olsun. Çünkü daha kimse çözümünü bulamadı. Metin2 Ticket'de şaka gibi bir mesaj attı. "Lütfen bilgisayarınızı teknik servise götürerek teknik eleman eşliğinde oyunu kurunuz." Yani hiç bir yer çözümü söyleyemiyor.

yani güncellemeleri kapatıp sıfırlayacakmıyız

yani güncellemeleri kapatıp sıfırlayacakmıyız
İlk olarak sıfırlama işlemi yapman lazım. Sıfırlamadan sonra sıfır(hiç güncelleme yapılmamış) W10 sürümün olacak. Ama güncellemeleri açık tutarsan otomatik olarak indirir ve yine aynı sorunla karşılaşırsın. Fakat buradaki amaç büyük güncellemeyi yaptırmamak. Diğer güncellemeler sorun yaratmaz.

ben oyun için format atmaya karşıyım bilgisyarım sorunsuz sorun oyunda ozaman oyun değişsin. bende Ticket attım video istediler ckıp yoladım sonucu bekliyorum gameforge aptal degilya emınım bir çözüm bulucak oyuna yenı gameguard guncellemesı yapıcaktır .

herkeze de tavsıyem bol bol ticket atın tepkı cekın ki gerekli değişmeler yapılsın cunku sonsuza dek güncellemeler kapalı bekleyemessınız. bilgisayar acısından sağlıklı bir durum olmadığını dusunuyorum

17 kasimda pc ye gelen guncelleme ile adi gecen hatayi bende aliyorum METIN2 sayfasi acilir acilmaz pc resetleniyor 3.4 gundur cozumde bulamadim yukarida arkadaslarin dedigi gibi pc format yada sistem geri yukleme tarzi seyler buna cozum olmadi halende cozumu bulmus degilim
SAMSUNG wiindows 10 64-bit,intel core i3-3110M cpu@2.40 6,0GB RAM,Intel HD Graphics 4000

verdigi hata KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED ( dump_wmimmc.sys)
fazla teknik terimlerden anlamiyorum pc dili fransizca format ws ile cozumlenecek biside degil oyunuda konple kaldirip yeniledim degisen bisi yok cozebilen varmi acaba en azindan videolu anlatim olabiliyor ise cok mutlu olacagim Yardimlariniz icin simdiden tesekurler

17 kasimda pc ye gelen guncelleme ile adi gecen hatayi bende aliyorum METIN2 sayfasi acilir acilmaz pc resetleniyor 3.4 gundur cozumde bulamadim yukarida arkadaslarin dedigi gibi pc format yada sistem geri yukleme tarzi seyler buna cozum olmadi halende cozumu bulmus degilim
SAMSUNG wiindows 10 64-bit,intel core i3-3110M cpu@2.40 6,0GB RAM,Intel HD Graphics 4000

verdigi hata KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED ( dump_wmimmc.sys)
fazla teknik terimlerden anlamiyorum pc dili fransizca format ws ile cozumlenecek biside degil oyunuda konple kaldirip yeniledim degisen bisi yok cozebilen varmi acaba en azindan videolu anlatim olabiliyor ise cok mutlu olacagim Yardimlariniz icin simdiden tesekurler
yok kardeşim henüz bir çözümü bulunmadı maalesef bu sayfadaki herkes senınle aynı kadari paylaşıyor maalesef oyundan kaynaklanıyor sorun pc format atman bişey değişmez. Win10 ilk çıkan sürümü elinde varsa yükle düzelir ama sıfırlamakla sürüm deişmez oyuzden yeni güncellemeyi yqapmış olan herkese geçmiş olsun. Oyun yetkılıleri de sucu bize atıyor yanlış sürücü yada hatalı win kurulumu diyorlar bu işlere yıllarımı verdım hertürlü bilgisayara format atar bios günceller driver güncellerim. Donanım ve yazılımdan anlarım okadar çok yöntem denedım format attım kı alakası yok sorun oyunda eskı surum elınde olan paylaşırsa burdan alır yuklerız ama güncelleme yapamadıktan sonra o da saçma kalır...

gençler hanedanmt2 adında bir pvp buldum lan edıt flan yok 10 numara yer :D ben türk acılana kadar orda takılıcam tavsıye ederım

Beyler bu sorunu çözse çözse gameguard şirketi çözebilir. Diğer türlü Windows'a falan zaten ulaşamıyoruz. Windows forum'da konu açsak en fazla medaratörler cevaplıyor. Onlarda sağlıklı bilgi vermiyor. Ama bana kalırsa biz oyundan baya bi' uzak kalacağız. Neyse sağlık olsun.

Merak ediyorum yeni Win10 güncellemesını yapıpta oyuna girebilenler var mı yanı bu sorun genel mi yoksa bizim gibi bikaç şanssıza özel mi? win10 son sürüm kullanıpta sorun almayan buraya yazarsa sevinirim. Bu arada şuan hatalı dosyanın ıcıne girip yazılımını deiştirmeye çalışıyorum :D

arkadaşlar Windows 10 son güncelleme ile hangi programı yenılede ekledı yada değiştirdiyse onu etkısız hale getırmelıyız galiba cunku gameguard bişeye tapki veriyor vede kapatıyor galiba bilgisayarı

Beyler size iyi bir haberim var yetkililere sonunda sorunun oyundan kaynaklandığını kanıtlayabıldım. Gerekli araştırma GameForge
tarafından başlatıldı yakın zamanda umuyorum ki yeni pack yüklenerek GameGuard yenilenecek bir süre daha dişimizi sıkıp programın hazırlanmasını beklemek zorundayız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı