Windows 10 yeni SSD ile mavi ekran veriyor

MDAkif

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,
Windows 10'dan mı kaynaklanıyor SSD'den mı tam emin değilim ama büyük ihtimalle SSD ile alakalı mavi ekran hatası alıyorum. Format attığımda başlarda sorun yok gibi gözüwkse de D diskinden C ye yüklü dosya aktardığımda mavi ekran hatası alıyorum. SSD test etmeye çalıştığımda da mavi ekran hatası veriyor. Minidumph dosyasıda oluşmuyor. Mavi ekrandayken %0'da takılıyor bazen de 100 olmadan direkt yenıden başlatıyor.
Sorun ne olabilir nasıl çözebilirim?

Merhaba,
Windows 10'dan mı kaynaklanıyor SSD'den mı tam emin değilim ama büyük ihtimalle SSD ile alakalı mavi ekran hatası alıyorum. Format attığımda başlarda sorun yok gibi gözüwkse de D diskinden C ye yüklü dosya aktardığımda mavi ekran hatası alıyorum. SSD test etmeye çalıştığımda da mavi ekran hatası veriyor. Minidumph dosyasıda oluşmuyor. Mavi ekrandayken %0'da takılıyor bazen de 100 olmadan direkt yenıden başlatıyor.
Sorun ne olabilir nasıl çözebilirim?
SSD okumuyor bence yani okuma yazma yapmıyor. İade edin hocam bozuk.

SSD okumuyor bence yani okuma yazma yapmıyor. İade edin hocam bozuk.

Aslında bazı yüklü dosyalarda oluyor bir sürü şey aktardım hepsinde olmadı. Crystaldisk le de test yaptığımda da genelde sonuçlanmadan mavi ekran veriyor. Eski SSD mi yaptığımda hiç mavi ekran vermiyor. Çıkartıp tekrar mı taksam yerlerini mi değiştirsem slottamı sorun var SSD değil mi? SSD de varsa İtopya'dan almıştım iade alır mı ki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı