Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleştirmelisiniz. İşte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla
Kral sanırım burada benim sorumun cavabı yok şimdi dah net açıklim benim PC de Windows 10 var zaten ama depolama yetmediği için yeni SSD aldım bu SSD'ye Windows nasıl taşırım bunu öğrenmek istiyorum.
SSD fiyatları ucuzlamaya devam ettikçe her geçen gün yeni sürücülere geçiş yapan insanların sayısı artıyor. Bir depolama biriminden diğerine geçiş yapmak
Teşekkür ederim bir sorum daha var beb bilgisayara format atsam sonra istediğim diske indirebiliyor muyum Windows'u bunun la alakalı video barsa onu da atabilir misiniz?
Teşekkür ederim bir sorum daha var beb bilgisayara format atsam sonra istediğim diske indirebiliyor muyum Windows'u bunun la alakalı video barsa onu da atabilir misiniz?
Kral benim 2 SSD var normalde 1 SSD de Windows var şimdi 2. SSD'yi main olarak kullanmak istiyorum bilgisayarı format atarak bunu nasıl yapabilirim bidahahiç uğraşmak istemiyorum klonlama ile.
Kral benim 2 SSD var normalde 1 SSD de Windows var şimdi 2. SSD'yi main olarak kullanmak istiyorum bilgisayarı format atarak bunu nasıl yapabilirim bidahahiç uğraşmak istemiyorum klonlama ile.
Şu anki SSD'yi söküp yenisini takacaksın, Windows'u yeni SSD'ye kurduktan sonra eski SSD'yi takıp biçimlendireceksin, Windows yeni SSD'de olacak, eski SSD'yi depolama olarak kullanabilirsin.