Windows 10 Yeni Sürüme Geçmek Mantıklı mıdır?

1709'da hiçbir şekilde sorun yoktur. O zaman neden ben hiç sorun yaşamıyorum? Sana bana farklı sürüm mü dağıtıyor yoksa Microsoft? Eğer bir sorun olsaydı @Recep Baltaş konu açardı.
Aynı bilgisayarı mı kullanıyoruz acaba?

1709'da hiçbir şekilde sorun yoktur. O zaman neden ben hiç sorun yaşamıyorum? Sana bana farklı sürüm mü dağıtıyor yoksa Microsoft? Eğer bir sorun olsaydı @Recep Baltaş konu açardı.
Galiba Windows 7'ye dönecek kadar sorun yaşadığıma göre işler biraz ciddi? 10260 sürümünden sonra gelen yenilikler zaten saçmalıyordu. 1709 ile iyice tüm sistemi çorba ettiler. Bir yeri yamıyorlar diğer yerden patlak veriyor. Biraz yamama bir işletim sistemi oldu. Ayrıca herkesin bilgisayarı aynı değildir. Mesela kardelimin bilgisayarında sorun yaşamadım. Hala sorunsuz çalışıyor ve her şey tıkır tıkır. Arkadaşımın 7 yıllık bilgisayarı bile benimkinden daha sorunsuz çalışıyor. Şimdi sorun bizim bilgisayarımız mı diyeceğim. Hayır, Windows 10 dışında tüm sistemlerle sorunsuz çalışıyor.

Sorunlar düzelsin seve seve Windows 10 kuracağım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı