Masaüstüne sağ tıklayıp “Yenile” tuşuna bastığım zaman masaüstü donuyor ve masaüstündeki simgeler tıklanamaz hâle geliyor. 15-20 saniye sonra düzeliyor. Nedeni nedir? Dün böyle bir problem yoktu ancak bu sabah bilgisayarı açtığımda bunu fark ettim. Ayrıca bir dosya silmek istediğimde uzun bir süre “Silme işlemine hazırlanıyor” uyarısı çıkıyor. Bir bilgisayarın 24 saatten kısa bir sürede bu kadar yavaşlamasının normal olduğunu sanmıyorum.
Not: Virüs, malware vs. taraması ve Windows Update hata taraması yaptım ama bir sorun çıkmadı.
Düzeltme: Az önce bir şey daha fark ettim. Windown arama çubuğuna İndirilenler yazıp klasöre bastığımda klasörün açılması yaklaşık 30 saniye sürüyor. Çözemediğim bir şeyler var. Tek sorun format değildir umarım.
Not: Virüs, malware vs. taraması ve Windows Update hata taraması yaptım ama bir sorun çıkmadı.
Düzeltme: Az önce bir şey daha fark ettim. Windown arama çubuğuna İndirilenler yazıp klasöre bastığımda klasörün açılması yaklaşık 30 saniye sürüyor. Çözemediğim bir şeyler var. Tek sorun format değildir umarım.
Son düzenleyen: Moderatör: