Umutttttttttt Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #1 Sürekli startup loop yapıyor kendi kendine. F2'ye basınca aptio setup çıkıyor. Windows'a geri dönmek istiyorum. Bir de söyle bir şeyle karşılaşıyorum.
Sürekli startup loop yapıyor kendi kendine. F2'ye basınca aptio setup çıkıyor. Windows'a geri dönmek istiyorum. Bir de söyle bir şeyle karşılaşıyorum.
Zadan Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.207 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #2 Umutttttttttt dedi: Sürekli startup loop yapıyor kendi kendine. F2'ye basınca aptio setup çıkıyor. Windows'a geri dönmek istiyorum. Bir de söyle bir şeyle karşılaşıyorum. Eki Görüntüle 1839627 Genişletmek için tıkla... Boot yerinden diski 1. sıraya al. Ve diskinde windows olduğundan emin misin? Artı 0 Eksi
Umutttttttttt dedi: Sürekli startup loop yapıyor kendi kendine. F2'ye basınca aptio setup çıkıyor. Windows'a geri dönmek istiyorum. Bir de söyle bir şeyle karşılaşıyorum. Eki Görüntüle 1839627 Genişletmek için tıkla... Boot yerinden diski 1. sıraya al. Ve diskinde windows olduğundan emin misin?
KS KS Umutttttttttt Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #3 Zadan dedi: Boot yerinden diski 1. sıraya al. Ve diskinde windows olduğundan emin misin? Genişletmek için tıkla... Evet eminim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Zadan dedi: Boot yerinden diski 1. sıraya al. Ve diskinde windows olduğundan emin misin? Genişletmek için tıkla... Evet eminim.
Zadan Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.207 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #4 Umutttttttttt dedi: Evet eminim. Genişletmek için tıkla... Tamam aldın mı diski 1. sıraya? Artı 0 Eksi
KS KS Umutttttttttt Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #5 Zadan dedi: Boot yerinden diski 1. sıraya al. Ve diskinde Windows olduğundan emin misin? Genişletmek için tıkla... Yani söyle oldu format atıyordum. Ama sonra kapandı. Sonra böyle bir yer açıldı: Sonra burada loopa girdi. Yani şeçiyoruz ama restarlıyor. Sonra abim bir şeyler yaptı sonra daha deminki fotoğraftaki yer açıldı. Artı 0 Eksi
Zadan dedi: Boot yerinden diski 1. sıraya al. Ve diskinde Windows olduğundan emin misin? Genişletmek için tıkla... Yani söyle oldu format atıyordum. Ama sonra kapandı. Sonra böyle bir yer açıldı: Sonra burada loopa girdi. Yani şeçiyoruz ama restarlıyor. Sonra abim bir şeyler yaptı sonra daha deminki fotoğraftaki yer açıldı.
Buddy beagle Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #6 Umutttttttttt dedi: Yani söyle oldu format atıyordum. Ama sonra kapandı. Sonra böyle bir yer açıldı: Eki Görüntüle 1839703 Sonra burada loopa girdi. Yani şeçiyoruz ama restarlıyor. Sonra abim bir şeyler yaptı sonra daha deminki fotoğraftaki yer açıldı. Genişletmek için tıkla... Ben bilmiyorum internette araştır Veya başka disk seçmişindir Artı 1 Eksi
Umutttttttttt dedi: Yani söyle oldu format atıyordum. Ama sonra kapandı. Sonra böyle bir yer açıldı: Eki Görüntüle 1839703 Sonra burada loopa girdi. Yani şeçiyoruz ama restarlıyor. Sonra abim bir şeyler yaptı sonra daha deminki fotoğraftaki yer açıldı. Genişletmek için tıkla... Ben bilmiyorum internette araştır Veya başka disk seçmişindir
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.492 Makaleler 60 Çözümler 817 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #7 O olmaması gerek. Sen bir temiz kurulum yap en iyisi. BIOS'ta Win Boot Manager en üst sırada olsun. Artı 0 Eksi