ÇAĞDAŞ ATEŞ Picopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 116 21 Temmuz 2020 #1 Şu an Windows kullanıyorum değiştirmeyi düşünüyorum.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #71 ÇAĞDAŞ ATEŞ dedi: 64 Bit. Arco Linux 4 GB flash sigarmı, Konu kilit. Genişletmek için tıkla... Sığar. Artı 0 Eksi
ÇAĞDAŞ ATEŞ dedi: 64 Bit. Arco Linux 4 GB flash sigarmı, Konu kilit. Genişletmek için tıkla... Sığar.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.434 Çözümler 7 21 Temmuz 2020 #72 ReviOs Artı 0 Eksi
KS KS ÇAĞDAŞ ATEŞ Picopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 116 22 Temmuz 2020 #73 Donkobus dedi: Revios. [/QUOTE Genişletmek için tıkla... Dualboot ypapcam. Artı 0 Eksi
Z zeroqancertx exploraxb Femtopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 12 22 Temmuz 2020 #74 Windows ===> Sabır gerektirir. Linux ===> Bilgi ve beceri (skill) gerektirir. MacOS ==> Para gerektirir. Artı 0 Eksi
Windows ===> Sabır gerektirir. Linux ===> Bilgi ve beceri (skill) gerektirir. MacOS ==> Para gerektirir.
KS KS ÇAĞDAŞ ATEŞ Picopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 116 22 Temmuz 2020 #75 zeroqancertx exploraxb dedi: Windows ===> sabır gerektirir. Linux ===> bilgi ve beceri (skill) gerektirir. macOS ==> para gerektirir. Genişletmek için tıkla... Linux o zaman. Artı 0 Eksi
zeroqancertx exploraxb dedi: Windows ===> sabır gerektirir. Linux ===> bilgi ve beceri (skill) gerektirir. macOS ==> para gerektirir. Genişletmek için tıkla... Linux o zaman.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 13 Mart 2021 #76 Yusuf Furkan BAL dedi: ReviOS'a bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Donkobus dedi: ReviOs Genişletmek için tıkla... Windows yerine bir işletim sistemi arıyor adam. Siz ise oynanmış bir Windows sürümünü öneriyorsunuz. zeroqancertx exploraxb dedi: MacOS ==> Para gerektirir. Genişletmek için tıkla... macOS kullanmak için illede bir Mac bilgisayara sahip olmamıza gerek yok. Meşakkatli bir kurulum ve donanım tanıtmadan sonra sıradan bilgisayarlarda da kullanabiliyorsunuz. Ben kurulum yapmayı başardım mesela. Artı 0 Eksi
Yusuf Furkan BAL dedi: ReviOS'a bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Donkobus dedi: ReviOs Genişletmek için tıkla... Windows yerine bir işletim sistemi arıyor adam. Siz ise oynanmış bir Windows sürümünü öneriyorsunuz. zeroqancertx exploraxb dedi: MacOS ==> Para gerektirir. Genişletmek için tıkla... macOS kullanmak için illede bir Mac bilgisayara sahip olmamıza gerek yok. Meşakkatli bir kurulum ve donanım tanıtmadan sonra sıradan bilgisayarlarda da kullanabiliyorsunuz. Ben kurulum yapmayı başardım mesela.