Windows 10 yerine maksimum performans için işletim sistemi önerisi

lyle

Hectopat
Daha fazla  
Şu an Windows 10 kullanıyorum ancak laptopum düşük segment olduğu için alabildiğim kadar performans almak istiyorum laptopun ömrü yettiğince. Artık yetmediğinde de yeni cihaza geçeceğim tabii :D o zamana kadar maksimum performans almak için işletim sistemi önerenleri görmüştüm ama şu an bulamıyorum. Ancak açık kaynak kodlu Lite yazılımardı galiba. Bu tarz şeylerin bana ismini cismini verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alternatif olarak Atlas OS ayarlarını da yapabilirsiniz.

Windows 10 2016 LTSB öneririm. Başka insanların yaptığı işletim sistemleri bana güven vermiyor.

Başka insanların yaptığı işletim sistemleri bana güven vermiyor.
Kullanıcı açık kaynak kodlu biçimde istemiş zaten hocam. Açık kaynak kodlu projelerin neredeyse tamamında bir sorun yaşamaz.

Linux istersen Mint kurabilirsin. Windows tarafından Windows 10 2021 LTSB kurarsın. Başka insanların yaptığı işletim sistemlerine güven olmaz. Kendin NTLite gibi programlardan yapabilirsin.

Şu an Windows 10 kullanıyorum ancak laptopum düşük segment olduğu için alabildiğim kadar performans almak istiyorum laptopun ömrü yettiğince. Artık yetmediğinde de yeni cihaza geçeceğim tabii :D o zamana kadar maksimum performans almak için işletim sistemi önerenleri görmüştüm ama şu an bulamıyorum. Ancak açık kaynak kodlu Lite yazılımardı galiba. Bu tarz şeylerin bana ismini cismini verirseniz sevinirim.
Windows 10 LTSC 2019 veya 2021. Diğer sürümlerinde destek sorunu varmış.

Bilemiyorum hocam insanın içinde kuşku olunca çıkmıyor kolay kolay. Sıkıntı yaşayanlar olmuştu yoksa bende kuracaktim vazgeçtim.
Açık kaynak kodlu hocam. Yazılım bilginiz varsa açıp ne değiştiklerini okuyabilirsiniz bundan dolayı rahat rahat zararlı yazılım ekleyemezler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı