M mhmtakr Zeptopat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #1 Bugün Windows 10'a geçtim ama her şeyde yetkiniz yoktur tarzı uyarılar geliyor. Çözümü nedir acaba?
KS KS M mhmtakr Zeptopat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #11 ikiside zaten 0mış Artı 0 Eksi
fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 10 12 Kasım 2024 #12 mhmtakr dedi: İkisi de zaten 0mış. Genişletmek için tıkla... Sıfır kurulumla böyle sorunlar yaşamanız tuhaf, kurulum yaptıktan sonra crackli bir yazılım vs. kuruyor musunuz yoksa kurmadan mı böyle oluyor. Artı 0 Eksi
mhmtakr dedi: İkisi de zaten 0mış. Genişletmek için tıkla... Sıfır kurulumla böyle sorunlar yaşamanız tuhaf, kurulum yaptıktan sonra crackli bir yazılım vs. kuruyor musunuz yoksa kurmadan mı böyle oluyor.
KS KS M mhmtakr Zeptopat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #13 fxtih dedi: Sıfır kurulumla böyle sorunlar yaşamanız tuhaf, kurulum yaptıktan sonra crackli bir yazılım vs. kuruyor musunuz yoksa kurmadan mı böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... yok hiçbirşey kurmadım sadece whastapp vs indirdim onlarıda zaten mağazadan indirdim Artı 0 Eksi
fxtih dedi: Sıfır kurulumla böyle sorunlar yaşamanız tuhaf, kurulum yaptıktan sonra crackli bir yazılım vs. kuruyor musunuz yoksa kurmadan mı böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... yok hiçbirşey kurmadım sadece whastapp vs indirdim onlarıda zaten mağazadan indirdim