haloneyap Femtopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #1 Windows 10 ISO dosyasını kendi orijinal sitesinden indirdim Rufus ile USB'ye yazdım fakat Boot atmaya çalışırken your PC couldn't start properly hatasını alıyorum. Birçok yöntemi denedim fakat hiçbiri işe yaramadı.
Windows 10 ISO dosyasını kendi orijinal sitesinden indirdim Rufus ile USB'ye yazdım fakat Boot atmaya çalışırken your PC couldn't start properly hatasını alıyorum. Birçok yöntemi denedim fakat hiçbiri işe yaramadı.
zeki1981 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 13 Ocak 2021 #2 BIOS'a girip Boot altından USB'nize tıklatın. ya da anakartınızın Boot tuşunu bulup başlarken bu tuşa basarak USB'den başlatın sistemi. Artı 0 Eksi
BIOS'a girip Boot altından USB'nize tıklatın. ya da anakartınızın Boot tuşunu bulup başlarken bu tuşa basarak USB'den başlatın sistemi.
hasandural43 Centipat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #3 zeki1981 dedi: BIOS'a girip Boot altından USB'nize tıklatın. Ya da anakartınızın Boot tuşunu bulup başlarken bu tuşa basarak USB'den başlatın sistemi. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı şey bende de olmuştu demek istediği bildiğiniz Boot menüsünde hata veriyor olmuyor BIOS'tan da bir şey yapılmıyor çözümünü bende bulamadım. Artı 0 Eksi
zeki1981 dedi: BIOS'a girip Boot altından USB'nize tıklatın. Ya da anakartınızın Boot tuşunu bulup başlarken bu tuşa basarak USB'den başlatın sistemi. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı şey bende de olmuştu demek istediği bildiğiniz Boot menüsünde hata veriyor olmuyor BIOS'tan da bir şey yapılmıyor çözümünü bende bulamadım.
KS KS haloneyap Femtopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #4 Arkadaşlar yardım edecek yok mu. Artı 0 Eksi