Windows 10 yükleme başarısız oldu hatası

AslanOnbir

Kilopat
Yeni bir sistem kurdum ama mevcut sistem eski bir Windows 10 sürümüne kurulu olduğu için ne ekran kartı driver yükleyebildim ne de Ethernet vs. hizmetlerini kullanabiliyorum. Dolayısıyla bende Windows 10 2009 sürümünü yüklemek istedim ya yanlış dosyayı indirdim ya da başka bir şey. Herneyse indirdiğim dosyanın doğru olduğunu varsayarsam yüzde 75'e kadar gidiyor ve yükleme süreci olarak yeniden başlatıyor. Yeniden başladıktan sonra yükleme başarısız oldu diye uyarı yazısı çıkıyor. USB ile yükleyemedim çünkü anakart BIOS modum eski yani UEFI değil. Ayrıca Windows 10'da olan sistemi sıfırla seçeneği ile de sıfırlama yapamıyorum. Süreç normal ilerliyor ve sonra sıfırlamanın başarısız olduğunu söyleyen uyarı yazısı çıkıyor. 2 gündür bu sebepten dolayı Zotac GTX 1050 ekran kartımın sürücüsünü kuramadım. Ne yapabilirim?

IMG-20210321-WA0003.jpeg

Öncelikle bilgisayarınızda feature Experience pack ı kurulu, bu test özellikerine erişiminize izin verir. Bu yüzden driverlarda sorun yaşıyor olabilirsiniz. Temiz bir kurulum yaparak sisteminizi Windows 10 Home'a geçirebilirsiniz.

Öncelikle bilgisayarınızda feature Experience pack ı kurulu, bu test özellikerine erişiminize izin verir. Bu yüzden driverlarda sorun yaşıyor olabilirsiniz. Temiz bir kurulum yaparak sisteminizi Windows 10 Home'a geçirebilirsiniz.
Windows 10 Home mu yüklemeliyim yani. Sürüm farkeder mi? Sorun çözülür mü?

Windows 10 Home mu yüklemeliyim yani. Sürüm farkeder mi? Sorun çözülür mü?

Sorununuz hakkında kesin bir şey söyleyemem ama gündelik kullanımda oyun ve Office programları kullanıyorsanız Windows 10 Home işinizi görecektir. Windows 10 Home'a uygun sürücüyü kurmaya çalışırsanız olabilir. Yani sorununuz çözülebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı