Windows 10 yükleme ekranında 0xc0000098 hatası

sb_samed

Hectopat
Daha fazla  
UEFI USB bellek hazırlama videosu ile format flashı hazırladım. Boot ekranını açmak istediğimde mavi ekran hatası ile karşılaşıyorum. Microsoft ile konuştuğumda ürün anahtarım olmadığı için yardımcı olamayacaklarını söylediler. MSI müşteri hizmetleri ise kurulum ile ilgili yazılımsal bir sorun olduğunu söylediler. Yapacak hiçbir şey bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz? İki kere kurulum flashı hazırladım depolama aygıtım teknik servise gitti ve sorun olmadığı belirtildi.

Sistemim:

Msi A320M Gaming Pro
Ryzen 3 2200G
Crucial Ballistix Sport 8 GB DDR4 2666
Ekran kartı Vega (dahili)
Ezcool 480 GB SSD

IMG_20181205_130808.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı Sistem Kurulum USB ile Boot Ederek açıp, Lisans Sözleşmesi Kısmına Geldiğinde Bilgisayarın klavyesinde bulunan Shift+F10 Tuşuna basıp Açılan DOS Penceresine '' bootrec /scanes '' komutunu yazı ve adrdından '' bootrec /rebuildbcd '' komutlarını yazarak ekrana gelen soruya Y diyerek işlemi bitirin. İşe yarayıp yaramadığını söyler iseniz başka cevaplar yazarız.

Bilgisayarı Sistem Kurulum USB ile Boot Ederek açıp, Lisans Sözleşmesi Kısmına Geldiğinde Bilgisayarın klavyesinde bulunan Shift+F10 Tuşuna basıp Açılan DOS Penceresine '' bootrec /scanes '' komutunu yazı ve adrdından '' bootrec /rebuildbcd '' komutlarını yazarak ekrana gelen soruya Y diyerek işlemi bitirin. İşe yarayıp yaramadığını söyler iseniz başka cevaplar yazarız.
windows kurulum ekranı gelmiyor malesef boot menüsünde direk bu hata ile karşılaşıyorum

Hocam, şu soruları cevaplar mısınız?
-Windows'a giriş yapabiliyor musunuz ? Sadece Boot ekranında mı mavi hata almaktasınız?
-''İki kere kurulum flashı hazırladım '' Aynı videodan mı kurdun iki kurulumu da? Aynı adımları yaptıysan aynı hatayı yine alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı