Windows 10 yükleme

DamlaUgurlu

Centipat
FreeDOS laptop alacağım. Fakat bu işlerden pek anlamam, sıkıntı çıkmasın diye bilgisayarcıya vermeyi düşünüyorum. Adama Key alıp yükle desem, Key'ler 15-20 TL, yükler mi?

Arkadaşların dediği gibi kendiniz yükleyebilirsiniz. Çok kolay bir iş. İlla bilgisayarcıya yükletmek istiyorsanız da anahtarı vermeyin ama korsan da kurdurmayın. Bilgisayar gelince anahtarı siz girin. Hepsi için konuşmuyorum ama bazıları size korsan kurup sizin anahtarınıza çökebilir de. (Hoş siz deneme sürümü isteseniz de gidip korsan yükleme ihtimali de var. O yüzden dediğim gibi mümkünse kendiniz yükleyin.)

Satın alacağın yer deneme sürümü yükleyebilir. İstersen onlara bir sor. Kendin teslim alınca da istersen tekrardan format atarsın ya da lisans girersin.

• Windows 10 Media Creating Tool ile USB belleğine 64 bit kurulum yap.
  • Bilgisayarını aç, BIOS'ta Boot seçeneğini USB bellek olacak şekilde seç.
  • Partition ekranı gelecek. SSD kullanıyorsan bölüm yapmana gerek olduğunu düşünmüyorum. Diskini seç ve biçimlendir.
  • Kurulum bitince kişisel ayarlarını yap.
  • Ekran kartının ve anakartının yardımcı programlarını kur, sürücüleri otomatik olarak kendisi yükleyecek.
  • Ardından Ninite sitesinden ihtiyacın programları kur.
  • Güvenlik yazılımı kullanmanı mutlaka öneririm. Ücretsiz olarak Kaspersky Security Cloud Free önerebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı