Windows 10 yüklemenin kolay yolu nedir?

erensarikaya

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaslar bende bir tane Windows 10 Pro bilgisayar vardı bunun şifresini kardeşim unutmuş sonra da bir tane adama yaptirmislar adamda Windows 7 yüklemiş. Ben şimdi bunu tekrar nasıl Windows 10 yapabilirim? Kolay yolu nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaslar bende bir tane Windows 10 Pro bilgisayar vardı bunun şifresini kardeşim unutmuş sonra da bir tane adama yaptirmislar adamda Windows 7 yüklemiş. Ben şimdi bunu tekrar nasıl Windows 10 yapabilirim? Kolay yolu nedir?
öncelikle Min. 4GB Flash Bellek lazım internetten windowsun sitesinden win 10 isosu indir, indirdikten sonra rufus uygulamasıyla flashın içine çıkar iso dosyasını, bunları yaptıktan sonra pcyi yeniden başlatırken ctrl gibi bir tuşa basılı tutuyordun orasını pek hatırlamıyorum ordan flashı takıp bootluyorsun internetten bakabilirsin detaylı bir şekilde, kolay gelsin hocam.

Şimdi Google'ye yazıyorsun Windows10 indir Microsoft'un kendi sitesi cikması lazim oradan Media creation tool adli uygulamayi indiriyorsun sonra 2 seçenek sunar flash belleğemi kurmak istersin yoksa şimdi bu bilgisayara kurmakmi istersin diye sorar istedigini secersin urun anahtarlarina internetten bakabilirsin birkaç tane dene hepsi çalışacak diye bir kural yok. Gene takıldıgin yerleri buradan yazabilirisn.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı