Windows 10 yüklemeyin

Hüseyin239

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1320 windows 10 deneme sürümlerinin neredeyse hepsini temiz kurulumlada denemiş olsamda telefon sapıtıyor tavsiyem kurmayın 8.1 en stabili ve şarj performans olarkta iyi.
Windows 10 yaşadığım olumlu durumlar: ekran daha da netleşiyor olması.
Olumsuz durumlar : ekran çizgi hatası veriyor renkler birbirine giriyor reset atınca düzeliyor sonra yeniden başlıyor . Aşırı derecede donma kasma ve ekranda geçiş yaparken yırtılma uygulama çökmesi oyun hiç oynatmıyor kasmaktan ve ısınıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 1320 windows 10 deneme sürümlerinin neredeyse hepsini temiz kurulumlada denemiş olsamda telefon sapıtıyor tavsiyem kurmayın 8.1 en stabili ve şarj performans olarkta iyi.
Windows 10 yaşadığım olumlu durumlar: ekran daha da netleşiyor olması.
Olumsuz durumlar : ekran çizgi hatası veriyor renkler birbirine giriyor reset atınca düzeliyor sonra yeniden başlıyor . Aşırı derecede donma kasma ve ekranda geçiş yaparken yırtılma uygulama çökmesi oyun hiç oynatmıyor kasmaktan ve ısınıyor.
Adı üzerinde deneme sürümü. Bu gibi sorunların olması çok normal. Ayrıca windows 10 mobile tam sürümü resmi olarak çıkmış durumda. 1320 desteklenen cihazlar arasında görünmüyor. Benimki 640 Xl ve windows 8.1 ile karşılaştırınca oldukça iyi bir işletim sistemi.

Arkadaşa katılıyorum. Lumia 930 kullanıyorum ve windows 10 yükseltmesiyle telefonum çöp hale geldi. Hiçbir uygulama açılmıyor. "Sürdürülüyor..." diye bir yazı geldikten sonra hooop ana menüye atıyor. Taa ki telefonu yeniden başlatana kadar. Siz siz olun ya telefonu değiştirin ya da 8.1 de kalın.

bu durum sizin telefonlarınız ile alakalı bir şey olabilir ben xiaomi mi4 kullanıyorum windows 10 deneme sürümünü yükledim gayet güzel performans aldım tek sorunum mobil veri çalışmıyordu dışarıdayken net bağlantım olmadığı için androide geri döndüm windows stabil çıkınca tekrar yüklemeyi düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı