Çözüldü Windows 10 yüklenemedi hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mete1245

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 gb
Ekran kartı
İntel HD graphics 3000
İşlemci
İ5 2. Nesil
Arkadaşlar şu an Win 8.1 kullanıyorum Windows 10 yapacağım. Windows 10 yüklenemedi hatası alıyorum. Çözümünü bilen var mı acaba aranızda? Sistemimi aşağıya yazdım.
İşlemci i5 2.nesil
Ekran kartı Intel HD Graphics 3000.
RAM 8 GB.
Başka yazmam gereken özellik varsa her gün gireceğim cevap vermeye çalışırım.

Çözüm
O linkteki her şeyi yaptım ama kurulum kısmı açılmadı.

Sorunu çözdüm yerel disk C'ye girdim esd diye bir klasör olacak ona girdim Windows klasörüne tıkladım sources klasörüne girip setup.exe'yi açtım oldu.
Yükseltme ile geçersen o tarz hatalar verebiliyor. USB ile kurulum mu yapıyorsun yoksa yükseltme aracıyla bu bilgisayarı yükselt diyerek mi geçmeye çalıştın?

Yükseltme ile geçersen o tarz hatalar verebiliyor. USB ile kurulum mu yapıyorsun yoksa yükseltme aracıyla bu bilgisayarı yükselt diyerek mi geçmeye çalıştın?
İso
İso oluşturup dosya gezgin ile yönetici olarak açtım

ISO oluşturup dosya gezgin ile yönetici olarak açtım.

Öyle yaptıysan hata alman normal. Bazen işe yarıyor, bazen hata veriyor. USB belleğe ISO dosyasını yazdır ve USB ile boot ederek kur Windows'u.

USB belleksiz çözüm var mı peki?

O linkteki her şeyi yaptım ama kurulum kısmı açılmadı.

Sorunu çözdüm yerel disk C'ye girdim esd diye bir klasör olacak ona girdim Windows klasörüne tıkladım sources klasörüne girip setup.exe'yi açtım oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı