Windows 10 yüklenemedi Kod800703EE hatası

Hayır siz format usbsi yapacaksınız ama setuptan kuracaksınız yani yine yükseltme yapacaksınız dosyalarınız duracak.
Bunu nasıl yapabilirim?

@ozgrylmzkcl tüm dosyalarınızı başka bir diske alıp, sadece C: diskine format atabilirsiniz, bu da bir seçenek.
Boot menüsü kullanarak deniyorum. Ancak ürün anahtarı istiyor. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal Buradaki anahtarlar işime yarar mı sizce?

İşletim sisteminizin Windows 8.1 Pro olduğunu varsayarak https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-10-türkçe-İndirme-ve-kurulum.228362/ burdan Windows 10 Pro iso dosyasını indirin, normal format usbsi hazırlar gibi rufus ile usbye yazın, bilgisayarınız açıkken usbyi takın ve usb içerisindeki setuptan yükseltmenizi gerçekleştirin. Yalnız ilk kısımda guncellemeler yüklenmesini soracak ona daha sonra diyerek kuruluma devam edin.

@ozgrylmzkcl

Sen bu rehberi izle ilk. Sonra " Media Creation Tool " ile İSO olarak bilgisayarına indir. Rehberde ne yapacağın açık bir şekilde anlatılıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşletim sisteminizin Windows 8.1 Pro olduğunu varsayarak https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-10-türkçe-İndirme-ve-kurulum.228362/ burdan Windows 10 Pro iso dosyasını indirin, normal format usbsi hazırlar gibi rufus ile usbye yazın, bilgisayarınız açıkken usbyi takın ve usb içerisindeki setuptan yükseltmenizi gerçekleştirin. Yalnız ilk kısımda guncellemeler yüklenmesini soracak ona daha sonra diyerek kuruluma devam edin.
Belirttiğim gibi Windows 7 Ultimate SP1 64 bit kullanıyorum. Bu işlem yine de işe yarar mı? Ya da bunun yerine Media Creation Tool üzerinden indirdiğim Windows.iso dosyası iş görür mü?

@ozgrylmzkcl

Sen bu rehberi izle ilk. Sonra " Media Creation Tool " ile İSO olarak bilgisayarına indir. Rehberde ne yapacağın açık bir şekilde anlatılıyor.

Rehberi 2 kez izledim ancak bende yer olup olmadığını anlamadık uyarısı veriyor. Video da bu tip bir hata ile karşılaşılmıyor. Ayrıca bende "Saklamak istediklerinizi seçin" ekranı görünmeden geçiş yapıyor. Bu sebeple yükseltemiyorum.

Bende şu an Windows 7 bir bilgisayarı aynı yöntemle Windows 10a yükselttim. MCTden indirdiğiniz dosya Win 10 Pro ise olacaktır nede olsa aynı dosya.
Evet Windows 10 Pro. Güncelleştirmeleri sona bırakıp deneyeceğim. Gelişmeleri eklerim, teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı