Windows 10 yüklenemedi sorunu

55musa16

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Windows 10 yükseltmek istediğimde yükleme %100 oluyor ve aşağıdaki hata mesajı geliyor.
DNS'leri sıfırladım. Virüs programını kapatıp denedim. BIOS'u güncelledim gene de her seferinde aynı hata mesajını alıyorum. Ofisteki diğer bilgisayarda da aynı hata mesajını alıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
win10 hata.JPG

Evet orası epey kalabalık olabilir o yüzden hataya sebep olabilecek şeyleri kısaca yazmaya çalışayım bunları uygulayabilirsin.

* Bilgisayara bağlı olan harici USB cihazların tamamını çıkart (harici disk, yazıcı vs...)
* Antivirüs yazılımını denetim masasından kaldırıp bilgisayarı yeniden başlat ve güncellemeyi tekrar dene.
* İndirme işlemi %100 olup kurulum başladığı anda internet bağlantını kes.
* Microsoft hesabıyla kullanıyorsan Yerel Hesaba geç.
* Hiçbiri işe yaramıyorsa ISO dosyasını indirerek yükseltmeyi dene.

Ek: İlave olarak aşağıdaki komutlar da işine yarayabilir.
Komut istemini yönetici olarak başlatın ve aşağıdaki komutları tek tek yazarak [Enter] tuşuna basın. Bilgisayarı yeniden başlatıp güncellemeyi deneyin.

net stop wuauserv
net stop cryptSvc
net stop bits
net stop msiserver
ren C:\Windows\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old
ren C:\Windows\System32\catroot2 Catroot2.old
net start wuauserv
net start cryptSvc
net start bits
net start msiserver

Son düzenleme:
Yükseltme aracı ile denediğimde de aynı hatayı alıyorum.%100 e geldikten sonra
media creation tool.JPG

taramada ise sorun bulmuyor. zaten diğer komutlarıda çalıştırmıştım.
scf scan.JPG

Windowsum orjinal olmasa basıcam formatı ama lisansımıda güncellemem gerekiyor. :(

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı