Derman yazar Decapat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #1 Windows 8.1'i 10'a yükseltirken yeniden başlatma sırasında hata veriyor ve masaüstüne geri dönüyor ve Windows 10 yüklenemedi hatası veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2021
Windows 8.1'i 10'a yükseltirken yeniden başlatma sırasında hata veriyor ve masaüstüne geri dönüyor ve Windows 10 yüklenemedi hatası veriyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 18 Eylül 2021 #2 Antivirüs programını kaldırıp deneyin. Ayrıca yükseltme klasöründe loglar var, onlara da bakmanız gerekebilir. Ya da bizimle paylaşmanız. Artı 0 Eksi
Antivirüs programını kaldırıp deneyin. Ayrıca yükseltme klasöründe loglar var, onlara da bakmanız gerekebilir. Ya da bizimle paylaşmanız.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #3 Derman yazar dedi: Windows 8.1'i 10'a yükseltirken yeniden başlatma sırasında hata veriyor ve masaüstüne geri dönüyor ve Windows 10 yüklenemedi hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... USB'ye Rufus ile kurup denesene Artı 0 Eksi
Derman yazar dedi: Windows 8.1'i 10'a yükseltirken yeniden başlatma sırasında hata veriyor ve masaüstüne geri dönüyor ve Windows 10 yüklenemedi hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... USB'ye Rufus ile kurup denesene
U usena Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 479 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Google Developer 20 Eylül 2021 #4 Derman yazar dedi: Windows 8.1'i 10'a yükseltirken yeniden başlatma sırasında hata veriyor ve masaüstüne geri dönüyor ve Windows 10 yüklenemedi hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Antivirüsü kapatın, güncel Windows sürümünü yüklemiyorsanız en güncel sürümü yükleyin. Tavsiyem USB ile yükseltme yapmanız. Başka türlü pek sağlıklı olmuyor. Artı 0 Eksi
Derman yazar dedi: Windows 8.1'i 10'a yükseltirken yeniden başlatma sırasında hata veriyor ve masaüstüne geri dönüyor ve Windows 10 yüklenemedi hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Antivirüsü kapatın, güncel Windows sürümünü yüklemiyorsanız en güncel sürümü yükleyin. Tavsiyem USB ile yükseltme yapmanız. Başka türlü pek sağlıklı olmuyor.
C Canberk70 Centipat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #5 Recep Baltaş dedi: Antivirüs programını kaldırıp deneyin. Ayrıca yükseltme klasöründe loglar var, onlara da bakmanız gerekebilir. Ya da bizimle paylaşmanız. Genişletmek için tıkla... Selam.receb bey ayni konu bende var yardimci olurmusunuz Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Antivirüs programını kaldırıp deneyin. Ayrıca yükseltme klasöründe loglar var, onlara da bakmanız gerekebilir. Ya da bizimle paylaşmanız. Genişletmek için tıkla... Selam.receb bey ayni konu bende var yardimci olurmusunuz
Xeon Haswell Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 10 23 Ekim 2022 #6 @Canberk70, yeni konu açın. Her an ceza yiyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
C Canberk70 Centipat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #7 Xeon Haswell dedi: @Canberk70, yeni konu açın. Her an ceza yiyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Actim.cvb almadim.kesin cozum.herkez bildim.yolari diyor Artı 0 Eksi
Xeon Haswell dedi: @Canberk70, yeni konu açın. Her an ceza yiyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Actim.cvb almadim.kesin cozum.herkez bildim.yolari diyor