Kzylx1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #1 Selam arkadaşlar, Windows 10 kurmayı denedim olmadı. Sistemim yetiyor. ISO dosyasi olmadan nasıl kurabirim?
Selam arkadaşlar, Windows 10 kurmayı denedim olmadı. Sistemim yetiyor. ISO dosyasi olmadan nasıl kurabirim?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 23 Şubat 2022 #2 Media Creation Tool Windows 10, sayesinde kurabilirsin. Tekrar kurmayı denedin mi? Windows 10'u indirin Artı 0 Eksi
Media Creation Tool Windows 10, sayesinde kurabilirsin. Tekrar kurmayı denedin mi? Windows 10'u indirin
KS KS Kzylx1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #3 Silinen üye dedi: Media Creation Tool Windows 10, sayesinde kurabilirsin. Tekrar kurmayı denedin mi? Windows 10'u indirin Genişletmek için tıkla... 2 kere denedim olmadı şimdilik format ile idare edeceğim ilerleyen zamanda deniyeceğim teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Media Creation Tool Windows 10, sayesinde kurabilirsin. Tekrar kurmayı denedin mi? Windows 10'u indirin Genişletmek için tıkla... 2 kere denedim olmadı şimdilik format ile idare edeceğim ilerleyen zamanda deniyeceğim teşekkür ederim.