H HazımBerk Hectopat Katılım 5 Ağustos 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, Windows 7 home basic kullaniyorum. Bende sağ altta windows update direk güncelleme gelmedi. Ben de internetten indirdim. Her şey normal gitti. Yeniden başladiğinda açilmasi gerekirken bu hatayi verdi. Ne yapabilirim?
Merhaba arkadaşlar, Windows 7 home basic kullaniyorum. Bende sağ altta windows update direk güncelleme gelmedi. Ben de internetten indirdim. Her şey normal gitti. Yeniden başladiğinda açilmasi gerekirken bu hatayi verdi. Ne yapabilirim?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 13 Ağustos 2015 #2 Windows 10 Bu araç ile indirin, mevcut .iso dosyası hatalı olabilir. Bilinmeyen bir kaynaktan indirdiysen hata verebilir. Bu işlemleri yapmadan öncede tüm güncelleştirmeleri alarak yükseltmeliydin. Windows 10 İndirme Rehberi - Technopat
Windows 10 Bu araç ile indirin, mevcut .iso dosyası hatalı olabilir. Bilinmeyen bir kaynaktan indirdiysen hata verebilir. Bu işlemleri yapmadan öncede tüm güncelleştirmeleri alarak yükseltmeliydin. Windows 10 İndirme Rehberi - Technopat