- Katılım
- 18 Eylül 2020
- Mesajlar
- 1.666
- Çözümler
- 4
Merhaba bilgisayar açılıyor fakat Windows ekranı yükleniyorda kalıyor. Bu sorun çözülebilir mi? İçinde önemli olan tek şey ders fotoğrafları.
Ben yanlış anladım o zaman. Neyse. Bilgisayarı güvenli modda başlatıp ders fotoğraflarını alsın. Sonra format atar.
Ben yanlış anladım o zaman. Neyse. Bilgisayarı güvenli modda başlatıp ders fotoğraflarını alsın. Sonra format atar.Hayır yükseltmiyor. Windows açılırken yüklenme simgesi çıkıyorya yani loading, orada takılı kalıyormuş.
Ben yanlış anladım o zaman. Neyse. Bilgisayarı güvenli modda başlatıp ders fotoğraflarını alsın. Sonra format atar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.