Joseph37 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Öğrenciyiz be abi 3 Ocak 2020 #1 Windows yükleme bölümünde böyle bir hata veriyor ne yapmalıyım arkadaşlar? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2020
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.945 Makaleler 26 Çözümler 519 3 Ocak 2020 #2 Joseph37 dedi: Windows yükleme bölümünde böyle bir hata veriyor ne yapmalıyım arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Hata nedir?
Joseph37 dedi: Windows yükleme bölümünde böyle bir hata veriyor ne yapmalıyım arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Hata nedir?
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2020 #3 Emir M. dedi: Hata nedir? Genişletmek için tıkla... "Windows 10 yüklenmiyor" Sanırım hatanın adı bu.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 3 Ocak 2020 #4 "Satıcı ile görüşün" gibi bir sorun mu?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.945 Makaleler 26 Çözümler 519 3 Ocak 2020 #5 Detaylı bilgi vermiyor mu? Yüklenmemesinin bir sebebi olmalı.
Joseph37 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Öğrenciyiz be abi 4 Ocak 2020 #8 Thelox dedi: Ekranın fotoğrafını gönderir misiniz Genişletmek için tıkla... SDD'yi anakarta bağlamamışlar sorun o yüzden. Yardım eden herkese teşekkürler. Thelox dedi: Ekranın fotoğrafını gönderir misiniz Genişletmek için tıkla... Şimdi ise kasa tamamen gitti. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Thelox dedi: Ekranın fotoğrafını gönderir misiniz Genişletmek için tıkla... SDD'yi anakarta bağlamamışlar sorun o yüzden. Yardım eden herkese teşekkürler. Thelox dedi: Ekranın fotoğrafını gönderir misiniz Genişletmek için tıkla... Şimdi ise kasa tamamen gitti. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 4 Ocak 2020 #9 Joseph37 dedi: SDD'yi anakarta bağlamamışlar sorun o yüzden. Yardım eden herkese teşekkürler. Şimdi ise kasa tamamen gitti. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... RAM slotunun yerini değiştirir misin?
Joseph37 dedi: SDD'yi anakarta bağlamamışlar sorun o yüzden. Yardım eden herkese teşekkürler. Şimdi ise kasa tamamen gitti. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... RAM slotunun yerini değiştirir misin?
Thelox Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 159 4 Ocak 2020 #10 Fotoğraf atarsan kasanın içini daha iyi yardım edebilirm