Windows 10 yüklerken %54'te kaldı

Ranny

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İyi günler Windows 11'den 10'a geri dönmek istedim. Bunun için internetteki ISO dosyasını indirdim ve kuruluma başladı. Ayarlardan kurtarmaya girip "Geri Dön" seçeneği bende aktif değildi. Bu yüzden ISO dosyasını indirmek zorunda kaldım. Ne yapmam gerekiyor. Elimde o format atılmak için kullanılan USB'lerden de yok. Şu mavi ekranda kaldı. "Bilgisayarınız birkaç defa yeniden başlatılacak." kısmında kaldı.

İyi günler Windows 11'den 10'a geri dönmek istedim. Bunun için internetteki ISO dosyasını indirdim ve kuruluma başladı. Ayarlardan kurtarmaya girip "geri dön" seçeneği bende aktif değildi. Bu yüzden ISO dosyasını indirmek zorunda kaldım. Ne yapmam gerekiyor. Elimde o format atılmak için kullanılan USB'lerden de yok. Şu mavi ekranda kaldı. "bilgisayarınız birkaç defa yeniden başlatılacak." kısmında kaldı.

Bu video işinize yarayabilir. Bir ara bilgisayarım bozulduğunda telefondan format USB'si hazırlayıp sorunu çözmüştüm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bazı yerlerde çift taraflı flash bellekler satılıyor. Kendi telefonunuzun şarj girişine uygun olanlardan alabilirsiniz.

O tarz recovery işlemlerini önermiyorum.
Buradaki gibi temiz kurulum yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı