P Pc2000 Centipat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 108 4 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar. Windows 10 yüklüyorum ama bu sorunu yaşıyorum.
Çözüm Berkay Davas 4 Şubat 2021 Pc2000 dedi: İşte attığim videodaki gibi yaptım. Genişletmek için tıkla... Creation Tool'dan ISO dosyasına çıkartıp Rufus ile yazın. Sisteminiz UEFI olmayabilir. Rufus'ta MBR seçmeniz gerekiyor. Creation Tool UEFI olarak hazırlamış USB'yi. Ayarlar bu şekilde olmalı.
Pc2000 dedi: İşte attığim videodaki gibi yaptım. Genişletmek için tıkla... Creation Tool'dan ISO dosyasına çıkartıp Rufus ile yazın. Sisteminiz UEFI olmayabilir. Rufus'ta MBR seçmeniz gerekiyor. Creation Tool UEFI olarak hazırlamış USB'yi. Ayarlar bu şekilde olmalı.
KS KS P Pc2000 Centipat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 108 4 Şubat 2021 #11 Berkay Davas dedi: Creation Tool'dan ISO dosyasına çıkartıp Rufus ile yazın. Sisteminiz UEFI olmayabilir. Rufus'ta MBR seçmeniz gerekiyor. Creation Tool UEFI olarak hazırlamış USB'yi. Ayarlar bu şekilde olmalı. Eki Görüntüle 865318 Genişletmek için tıkla... Peki USB bellek için uygun değil mi? Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Creation Tool'dan ISO dosyasına çıkartıp Rufus ile yazın. Sisteminiz UEFI olmayabilir. Rufus'ta MBR seçmeniz gerekiyor. Creation Tool UEFI olarak hazırlamış USB'yi. Ayarlar bu şekilde olmalı. Eki Görüntüle 865318 Genişletmek için tıkla... Peki USB bellek için uygun değil mi?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 4 Şubat 2021 #12 Pc2000 dedi: Peki USB bellek için uygun değil mi? Genişletmek için tıkla... Ne uygun değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS P Pc2000 Centipat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 108 4 Şubat 2021 #13 Berkay Davas dedi: Ne uygun değil mi? Genişletmek için tıkla... Tamam gerek kalmadı. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Ne uygun değil mi? Genişletmek için tıkla... Tamam gerek kalmadı. Teşekkür ederim.