Windows 10 yüklü HDD'yi başka bilgisayarda kullanma

daruldarp

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benzer konuyu aradım ama bulamadım. Eski laptopumda sistem orijinal Windows 7 idi, Windows 10'a yükseltmiştim. Bilgisayar kapandı bir daha açılmadı, ben de yeni laptop aldım şimdi bilgisayar Freedos geliyor kendim sistem yüklemem gerekiyormuş. Şimdi problemim şu, ben elimdeki Windows 10 yüklü SSD'yi direk yenı laptopa taksam açılır mı? Açılırsa sistemi yeniden yükleme var ya her şeyi silerek format atmış gibi oluyor, onu yapmak istiyorum. Orijinal sistemi kullanmak üzere Windows 7 orijınal tekrar yükleyebilirim ama Windows 10'a yükseltme 10 temmuz sondu o yüzden buna mecburum yardımcı olabilecek var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 yüklü SSD'yi bilgisayara takınca büyük ihtimal açılır ve ilk açılışta donanım yüklemeleri gerçekleşir. Gerekli sürücüleri siz kendiniz yüklersiniz.

Lisansınızı yeni bilgisayara taşımayı deneyin.

Yıldönümü güncellemesiyle beraber müşteri temsilcisiyle iletişime geçmeye gerek kalmıyor.
How to re-activate Windows 10 after a hardware change

Donanımı değiştirmeden önce lisansınızın Microsoft hesabıyla eşleştiğinden emin oluyorsunuz.

windows-10-digital-license-linked.jpg

Donanımı değiştirdikten sonra Windows'a girdiğinizde donanımı değiştirdim diye işaretliyorsunuz. Daha önce donanımınızla eşleşen Microsoft hesabıyla giriş yapıyorsunuz.

troubleshoot-windows-10-activation.jpg

changed-hardware-recently-windows-10.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı