Çözüldü Windows 10 "Yükselt" temiz kurulum işlevi görür mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar bilgisayara temiz kurulum yapacağım. Sorun şu ki elimde USB yok. Aklıma böyle bir şey geldi ama işe yarar mı bilmiyorum. Elimde 2 HDD var ve bunlar 3 diske bölünmüş halde. Bilgisayarı yükselt dediğim zaman diskleri temizleyip birleştirdiğimiz ekran gelir mi?

Eki Görüntüle 1096846

Çözüm
Temiz kurulum demek, işletim sistemini sıfırlanmış disk üzerine kurmak demektir. Yükselt seçeneği mevcut Windows sürümünüzün ayarlarını koruyarak işletim sistemini günceller.

Temiz kurulum için ISO dosyasını Rufus gibi bir programla USB diske yazdırmanız ve bu USB ile sisteminizi boot etmeniz, diskleri partisyonlara ayırmanız gerekiyor.

Yükseltmede gelmez. Temiz kurulumda gelir.

Temiz kurulum demek, işletim sistemini sıfırlanmış disk üzerine kurmak demektir. Yükselt seçeneği mevcut Windows sürümünüzün ayarlarını koruyarak işletim sistemini günceller.

Temiz kurulum için ISO dosyasını Rufus gibi bir programla USB diske yazdırmanız ve bu USB ile sisteminizi boot etmeniz, diskleri partisyonlara ayırmanız gerekiyor.

Çözüm

Hayır gelmez.

Hocam internetten ISO'yu indirince sağ tıklayıp çalıştırın. Daha sonralarda sıfırla ya da yükselt demesi lazım. Sıfırla'yı seçince temiz kurulum oluyor diye biliyorum. Bende aynı şekilde yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…