Windows 10 yükseltme hatası

Slayer25

Hectopat
Kurulum bittikten sonra yüzde 99 oluyor ve sonra ise bu aracı çalıştırırken bir sorun oluştu.
Hata kodu; 0x80070570-0XB0003 yardımcı olursanız sevinirim. Windows 8.1 kullanıyorum geçişi de Windows 8.1'den yapıyorum doğal olarak.

Selam dostum, çalıştırı açıp [ windows logosu+r] Shell:startup yaz orda çıkan programları kaldır,arama yerine %appdata% yaz sonrasında Microsoft> Windows > başlat menüsü >programlar > başlangıç buradaki tüm uygulamaları kaldır.

Başka bir çözümde anti-virus programını devre dışı bırak.

Sorunun devam ederse yazarsan sevinirim,yıllar önce yaşadığım sorunlardan biri.

Selam dostum, çalıştırı açıp [ windows logosu+r] Shell: Startup yaz orada çıkan programları kaldır, arama yerine %appdata% yaz sonrasında Microsoft> Windows > başlat menüsü >programlar > başlangıç buradaki tüm uygulamaları kaldır.

Başka bir çözümde Anti-Virüs programını devre dışı bırak.

Sorunun devam ederse yazarsan sevinirim, yıllar önce yaşadığım sorunlardan biri.

Değişeceğim olmaz ise donuş yaparım
Maalesef bunun içi boş başka yöntem varmı

Son düzenleme:
Araştırdığım kadarıyla bu hata sorunlu internet bağlantısı sebebiyle inen bozuk kurulum dosyası nedeniyle oluyormuş. Kurulum dosyalarını tekrar indirmeniz sorunu çözebiliyor.
Böyle bir çözüm de var bunuda denedimde olmuyor
benim bu sorunu çözmem lazım yardım edin lütfen

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı