Çözüldü Windows 10 Yükseltme Sonrası Ekran Kartı Sürücü Problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emre YAZICI

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz günlerde windows 10 'a yükseltme yaptım (windows 8.1 den). Önceki sürümde problemsiz çalışan ekran kartım şimdi sıkıntı çıkarıyor. Çözmek için biraz uğraştım fakat nafile.

Ekran kartımın modeli AMD Radeon HD 8670m bir de dahili olarak İntel HD Graphics 4000 var. Sıkıntı tahmin edeceğiniz gibi harici kartta.

Yükseltme yaptıktan sonra çeşitli ayarlar yapabilmek için AMD kontrol paneline girmeye çalıştım. Giremedim daha sonra Grafik Özelliklerine girmeye çalıştım yine giremedim. Giremedim derken sağ tık > Grafik özelliklerine tıklayınca hiç bir pencere açılmıyor ve hiç bir hata mesajı verilmiyor. Daha sonra sürücüyü sildim fakat yine aynı durum var. Üstelik sürücüyü tekrar yüklemediğim halde sağ tık menüsünden Grafik Özellikleri ve Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır sekmeleri gitmedi ve yine aynı şekilde, yani tıklayınca hiç bir tepki alamıyorum.

Şimdi güncel sürücüleri indiriyorum, kurmadan önce eski sürücüleri DDU ile temizleyeceğim. Eğer olmazsa, windowsu sıfırla seçeneğini kullanarak sıfırlasam sürücülerde komple silinecek mi ?
@JaroxJamaica @Murat5038

DDU ile önce AMD sonra İntel ekran kartı sürücüsünü kaldırdım ardından intel ve amd nin kendi sitelerinden indirdiğim güncel sürücüleri kurdum. Şimdilik bir sorun yok gibi görünüyor. Yardımınız için teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı